Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..........wkurzające topiki

Piszcie, jakie topiki najbardziej Was wkurzają

Polecane posty

Zacznę od tego, że lubię pośmiać się z ludzkich dziwnych problemów...Ostatnio wzięcie mają topiki moje wymiary - doradźcie :) najśmieszniejsze jest to, że laski podają niemal idealne wymiary i według nich nie jest ok, proszą więc o ocenę, a co Was wkurza??? A może rozśmiesza?

Gość szczescie tylko
1.wymiary ciała i różnych jego cześci;)/oceny/ 2.Wyższosc macierzynstwa w wieku prawie 40lat nad macierzynstwem po 20stce

rzeczywiście tej wyższości nie widać, chyba w każdym wieku można byc równie spełnioną i kochająca matką

Gość weronika 75
mnie najbardzie rozwalaja toiki o dietach-laski maja do wyboru sensowne dietya wola zakladac glupie topiki typu-od poniedzialku sie odchudzam i kto ze mna sa to oczywiscie osoby ktore charakteryzuje slomiany zapal i nic wiecej bo jakby chcialy to by dolaczyly do tych ktore stosuja skiteczna diete lub odchudzaly sie od zaraz na erotycznym tez widac ze ludzie bardzo sie nudza

weronika, widzę, że masz takie samo podejście jak ja, dziś mam wolne więc z nudów patrzę, co tu ludzie wypisują i aż mi się czasem wierzyć nie chce :D

Gość szczescie tylko
z dietami mam podobnie,co drugi topik na ten temat,niedobrze sie robi

szczescie tylko, mi sie wydaje ze jakieś młodziutkie laski, które nie wiedzą czym jest życie, zakładają jakieś bzdurne topiki, żeby oceniać ich figury...Niedługo znikną wszystkie normalne topiki...

Gość o ludu
Czy mam dobre wymiary???? Mam 20 cm w udzie czy nie sa za grube????? Mam 50 cm w lydce, czy nie sa za chude???? Czy moja talia jest okej???? A cycyki to mam duze czy male???? Pozygac sie mozna.

i te super sprawdzone sposoby na sexi łydeczki.......żenada. Albo to, czy moge depilować pachy penset5ą, ludzie komu się chce szczypać z pensetką?????