Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie to też od miesiaca

NIEREGULARNE JEDZENIE wg was odchudza czy na odwrót??

Polecane posty

Gość robie to też od miesiaca

zdzwiwilam sie ze na wątku o przytyciu dziewczyny które chcą tyc piszą ze tylko regularne posilki o stałych porach dzien w dzien mogą utuczyć...ja sądzilam, ze takie własnie nie tuczą a raczej takie nieregularne ..wiecie cos na ten temat?

Gość alalalalaaa
jasne ze tuczy.jak sie nagle zje cos po niejedzeniu to od razu organizm robi zapasy.dietetyczka na wykladzie nam mowila ze zeby schudnąc trzeba jesc regularnie i duzo nawet ale liczy sie regularnosc. moj mąz wazyl 120 kilo a teraz je jak prosiak wszystko ta ksamo ale o stalych porach i schudł w ciagu roku 15 kilo.:)sama sie dziwie:)

Gość dietetyczka z bukowiny
zgadzam sie w 100%. sama jestem dietetyczką :) a więc jadajcie o stałych porach anie zakladajcie topików ze jestescie grube.

Gość liszjakakakaa
tuczy a nie odchudza.

Gość w moim przypadku
odchyudza. jestem drobna:) i baaardzo duzo jem:) no i oczywiscie nieregularnie. im wiecej jem tym jestem chudsza:) fajnie bo ciagle jem slodycze hehe

Gość lenka-p1
Ja jedząc dwa posiłki dziennie, bardzo nieregularnie przytyłam 2 kg w roku. Co dla mnie było nie lada radością.

Gość w obu przypadkach
należy jeść regularnie. Zdrowa dieta odchudzająca prawie nie różni się od zdrowej diety na przytycie. W obu przypadkach należy wyregulować organizm aby dzialal sprawnie. Jak czytam niektóre wypowiedzi pod którymi podpisują się "niby dietetyczki" to aż mi płakać się chce. Regularne spożywanie posiłków to jeden z elementów dobrego zdrowia i idealnych wymiarów-i w jedną i w drugą stronę.