Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego wzrostu

Jaka waga przy 160 cm wzrostu ??

Polecane posty

Gość tego wzrostu

Jaka wg Was jest odpowiednia waga przy 160 cm wzrostu??

ja mam 160 cm wzrostu, po swietach sie zwazylam i ... 58 kilo :( zazwyczaj waze 55 kg ale uwazam ze to i tak za duzo! od weekendu zaczynam wiec diete warzywno owocowa i smorowanie sie papka kawowa na celulit ... a ile masz llat??

Gość tego wzrostu
A ja aż wstyd się przyznać, ale dobiłam już do 56 kg :(

Gość tego wzrostu
Mam 23 lata. Swego czasu waga wskazywała 50 kg i czułam się wtedy bardzo dobrze, a teraz ?? :(

Gość krupniok i żymlok
ja mam 165 cm i ważę 51kg. myślę, że Wy powinniście ważyć około 48-50kg.

co to za papka?? tez bym sprobowała ja pol roku temu wazyłam 52kg a teraz zrobilam sie takim cholernym tłusciochem..

nawet przy 58 kilo waga dla wzrostu 160 jest prawidlowa ! ale nie przesadzajmy ! wieszaki nie sa juz w modzie wiec 47 kilogramow to stanowczo za malo :D ja po 2 tygodniach mojej diety(jest sprawdzona) bede wazyc okolo 52 kilogramow ... wtedy zobaczymy:)

Gość tego wzrostu
Delicious, w takim razie poproszę o szczegóły Twojej diety :). Domyślam się, że będziesz jadła same warzywa i owoce, ale może jakieś konkrety napiszesz. Dla mnie prawidłowa waga, to taka, przy której ja czuję się dobrze..

ja mam 20 lat i martwie sie ze ta waga pojdzie w gore. kiedys kolezanki mi zazdroscily figury, a teraz..zaczynam sie dolowac i nie chce nigdzie wychodzic przeszkadza mi ta waga.

Gość tego wzrostu
Nataszka, mi też bardzo przeszkadza, wstydzę się swojego wyglądu i gdzie bym nie była, to ciągle myślę, że oczy wszystkich ludzi zwrócone są w moją stronę i że każdy komentuje mój wygląd. A jak patrzę na swoje zdjęcia, gdzie ważyłam 50 kg to łzy mi lecą :(. Teraz były Święta, byłam u Babci która nie widziała mnie 0k. 4 miesięcy i jak tylko mnie zobaczyła, to powiedziała że zrobiłam się papuśna i oczywiście miała rację w 100%, ale to mnie bardzo zabolało, ale zacznę walkę ze sobą i powrócę do "normy"..

Gość tego wzrostu
Dziewczyny, to może połączymy siły i zaczniemy walkę ze swoimi kilogramami, co?? Ja jestem chętna :).

hmm moja dieta?? przeczytalam o niej w ksiazce dietetyka wiec jest bezpieczna. celem tej diety jest oczyszczenie organizmu z toksyn, ale rowniez schudniecie ... chodzi o to zeby przez 2 tygodnie jesc same owoce i warzywa . .. zadnych jogurtow, chleba itp... SAME OWOCE I WARZYWA :) no ale warto pamietac ze nie mozna jesc cytrusow, ziemniakow i roslin straczkowych ... tylk osie tak wydaje ze to glodowka, ale uwoerzcie mi, warzywami mozna sie naprawde najesc! i nie chodzi tu o to zeby jesc tylk o3 razy dziennie itp ... obzerajcie sie ile wlezie:D owoce i warzywa nie sa tuczace, wrecz przeciwnei ! no i ta dieta oczyszcza z toksyn, wiec takze celulit bedzie o wiele mniejszy:)

hehe ja jestem chetna do wspolnej walki z kilogramami:):) no i z celulitem, moze nie mam widocznego, tylk opo scisnieciu ale lepiej zapobiegac niz leczyc :D

Gość tego wzrostu
Delicious, no to jesteśmy już dwie :). Ja bym chciała już od jutra zacząć lub najpóźniej od soboty. Oj, celulitis to tez moja zmora, niestety już widoczna..

Gość gggggad
ja mam 161cm i waze 47kg i jestem szczupla, ale nie wieszak

mi tez kazdy mowi ze przytylam tu i tam.. nogi mi sie ocieraja w kroku, co jest dla mnie nowoscia i spodnie mam opiete na tylku. Moj problem to nogi tylek i brzuch..do reszty nie mam zastrzezen!!! ale co tam od dzis zaczynam cwiczyc i bede mniej jesc!

Gość bevelinka
kurde ja mam 160 cm i 62 kg. Masakra

co do diety to musisz sie przygotowac, nie mozna tak od razu :) ja zamierzam zaczac w piatej lub sobote ( musimy wybrac:) ) od dzis musisz jesc coraz wiecej warzyw na kanapke, coraz wiecej owocow miedzy posilkami zeby organizm sie przygotowal do tej zmiany ... ja zaczelam od wczoraj ale jednak dla organizmu to byl szok, i do dzis starsznie boli mnie glowa, dlatego trzeba przygotowac organizm na taka zmiane:) no i najlepeij zrobic jakiej surowki, ja najczesciej kupuje gotowe, bo nie mam za duzo czasu na robienie ... mozna chrupac marchewke, jabluszka:) ale lodowka zawsze musi byc pelna bo nawet sie nie obrocisz a juz bedziesz musiala zakupic kolejny zapas :D

Gość hmm...........................
najskuteczniejsza dieta jaką znam to jeść, żeby żyć, a nie żyć aby jeść. Jeśli to do was nie trafi, to nic wam nie pomoże. Ciągłe myślenie o jedzeniu, przegryzki między głownymi trzema posiłkami, siedzenie zamiast ruchu i wszechobecne słodycze do niczego dobrego nie prowadzą. Nie żreć tylko jeść aby nie umrzeć to i waga będzie prawidłowa

Gość przy 160 cm wzrostu
dobra waga wynosi 45-55 kg 45 kg - dla osoby, ktora ma "tluszczyk" czyli nie cwiczy wcale 55 kg - dla osoby wysportowanej i umiesnionej obie beda wizualnie wygladac prawie tak samo, bo ta sama objetosc tluszczu wazy mniej niz ta sama objetosc miesni

no i w czasie diety no i potem tez bede robic brzuszki, bo sadelko po swietach zagoscilo juz na dobre :D do tego cwiczenia na uda i lydki ...

Gość ja mam 164 cm wzrostu
i waze 48 kg

Gość hmm...........................
ja mam 160 i ważę 45 od zawsze, ale nie mam pojęcia skąd wytrzasnęłaś ten tłuszczyk przy tej wadze? Ja na sobie nie zauważyłam :-)

ja mam 165 i waze 57 i wydaje mi sie ze to jest waga prawidlowa.no moze o kg za duzo;) prze 160 powinno sie wazyc miedzy 50-53 chyba

Gość przy 160 cm wzrostu
"tluszczyk" napisalam w cudzyslowiu...