Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego wzrostu

Jaka waga przy 160 cm wzrostu ??

Polecane posty

skad ty wzielas takie informacje ?? ja bylam u dietetyka i dostalam wykresy na moj wzrost itp ... ja waze 58 kilo i wcale nei jestem gruba ... niektore dziewczyny pytaja mnie co rbie ze zawsze utrzymuje taka figure , nawet moj chlopak powiedzial ze nie chce zebym sie odchudzala, ale ja sie poprostu zle czuje w swoim ciele :(

No to nie wiem, zdecuduj Ty czy piątek, czy sobota, a ja się dostosuję :). Ja codziennie jadam jakieś warzywko, no i dużo jem owoców, szczególnie jabłek, które uwielbiam - minimum dwa, więc jakimś duzym szokiem dla organizmu to chyba nie będzie, mam nadzieję :).

Gość przy 160 cm wzrostu
gdyz dietetyk policzyl BMI na sztywno nie uwzgledniajac muskulatury i trybu zycia... tak podejrzewam

wydaje mi sie ze waga to indywidualna rzecz kazdego czlowieka, jedni maja grube kosci, dlatego waza wiecej, a wygladaja jak modelki a niektorzy maja chude kosci, waza malo a sa naprawde otyli :) dlatego nie warto sie klocic o to jaka waga jest prawidlowa, kto chce niech sie odchudza, kto nie chce niech dopinguje i cieszy sie ze wojej figury :)

wiesz co wydaje mi sie ze piatek , skonczymy 27 kwietnia.... hmm mysle ze tak bedzie ok ... :) jak bedizemy sie kontaktowac i sie dopingowac?? :D

Gość przy 160 cm wzrostu
osoba wysportowana, ktora ma 1,6 m i wazy 60 kg tez moze wygladac ladnie i szczuplo miesnie sa "ciezkie" jednak nadaja sylwetce smuklosci... no i najwazniejsze - wiek danej osoby, bo w zaleznosci od wieku sa rozne przedzialy wagowe

wiesz co wydaje mi sie ze piatek , skonczymy 27 kwietnia.... hmm mysle ze tak bedzie ok ... :) jak bedizemy sie kontaktowac i sie dopingowac?? :D

ja mam 17 lat , a jak bylam u dietetyka trenowalam siatkowke, wec obliczyl mi czynnik BMI dla osoby prowadzacej aktywny tryb zycia

no tylko ze wtedy wazylam okolo 53 kilo ... to bylo jakis rok temu ... obecnie wazylam 55 kilo ale po swetach przytylam 3 ... ehh :)

Gość przy 160 cm wzrostu
Przeciętna waga dla kobiety w wieku 17 lat przy wzroście 160 cm: 52 - 53 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Twoja waga 58 kg jest prawidłowa! BMI: 22,66

Kurcze, coś mi strona nie chciała otworzyć. No ok, niech będzie piątek :). A po tych 2 tyg. co dalej?? Co do ćwiczenia, to Ja swego czasu zakupiłam steper boczny, póki co odpoczywa sobie, ale z chwilą rozpoczęcia diety on też pójdzie w ruch, a brzuszki bardzo lubię robić..

ja mam grube kosci niestety i przez to moje nogi pozostawiaja wiele do zyczenia..ale teraz to przegiecie ja mam widoczny celulit.

Gość ja mam 164 cm wzrostu
to ja waze 48 kg i gdybym wazyla wiecej bylabym juz gruba

no niestety celulit ma kazdy, nawet szczuple dziewczyny :( a co do diety, to po niej nie ma efektu jojo, bo czyscisz organizm ze wszytskich zlych rzeczy ... ja robie ja co jakis czas, bo zlogi toksyn zaczynaja sie skadac od nowa:) ale zawsze po tej diecie, mam mniejsza ochote na slodycze i inne rzeczy ale stopniowo zaczynam jesc mieso itp ... hehehe zawsze obiecuje sobie ze warzywa zawsze beda obecne na moim talerzu ale nigdy mi sie to nie udaje :)

ta dieta naprawde jest dobra na wszytsko, nie tylko odchudzania ... pomaga odbudowac strukture wlosow, poproawia sie kolor cery, bo przeciez obzeramy sie marchewka :D:D no i samopoczucie jest wporst idealne:)

Gość HEJJJJ
ja mam 159 i waże od 47 do 49 ale ćwiczę 2-3 razy w tygodniu, mam trochę umięśnioną sylwetkę

Gość OJ LASKI LASKI
Cl Wy macie do swoich figur?? Ja mam 26 lat, 164 cm wzrostu i ważę 57 kg, jestem asystentką na uczelni i mając zajęcia ze studentami nie mogę ich zdyscyplinować, wiecznie czuję ich oczy na sobie.....I Wy mówicie, że zbyt dużo ważycie....Odpowiedzcie sobie na pytanie, czego pragniecie, bo mi sie wydaje, że nie chcecie być pięknymi, kształtnymi kobietami tylko wychodzonymi nastolatkami!!! Przejdzie się lepiej 2 razy w tygodniu na siłownie albo na base i przekonacie się, jak pięknie można wyrzeźbić ciało, ważąc nawet 57 kg, pozdrawiam

Ja sobie też zawsze wiele obiecuję, a szczególnie zrezygnowanie ze słodyczy, ale wytrzymuje przeważnie 3 dni a potem powracam do nich, jestem uzależniona, może tym razem mi się uda..

Ja już niestety nastolatką nie jestem, mam 23 lata. Nie chodzi mi o bycie wieszakiem, nigdy nim nie byłam i nie będę, tylko o to by czuć się zadbaną i by móc bez odczuwania wstrętu do własnej osoby spojrzeć w lustro i się uśmiechnąć..

hmm ja nie chce byc chuda ... nie podobaja mi sie dziewczyny ktore nie maja cialka ... chodzi mi tylko o pozbycie sie \"tluszczyku\" ... no i poprzez cwiczenia wyrzezbienie swojego ciala ...

DOKLADNIE! chodzi tu o wlasne samopoczucie .. jezeli dziewczyna sie uprze (tak jak ja) nikt nie przekona jej do tego ze wcale nie musi sie odchudzac ... ja sie poprostu zle z tym czuje ... moze przesadzam ale nie robie przeciez nikomu krzywdy tym ze chce o sobie zadbac ...

Gość OJ LASKI LASKI
Tego wzrostu - ja nie mówię, że jesteś nastolatką, tylko że dążysz do wyglądu nastolatki, ja zaczęłam tyć dopiero po drugim roku studiów, ważąc 45 kilo czułam się jak patyk, jak dziecko, marzyłam o krągłych bioderkach i kobiecych udach no i sie doczekałam za nic w świecie nie oddałabym moich kilogramów, a według was powinna przy moim wzroście ważyć 50 kg, ciekawe skąd bym wtedy ciuchy kupowała, ubieram się w Orsay w rozmiar 34, gdybym wazyła 5o kg, to pozostałby jeszcze rozmiar 32, to chyba nie jest do konca normalne co tu wypisujecie prawda??

przyłacze sie..ok:) a co do sylwetki mam bardzo kobieca szerokie biodra i niemale piersi od ktorych boli mnie kregoslup.. moja motywacja jest bardzo silna lecz po kilku dniach wracam do starych nawykow, zawsze cwiczylam pilates i czulam sie swietnie samopoczucie i wogole..ale po 2 tyg juz mi sie nie chcialo cwiczyc..jak sie zmotywowac?ale tak na serio i juz na zawsze

Delicious, zgadzam się z Tobą. Nie wiem czy wiesz, ale piętek to 13 :), ale ja w przesądy raczej nie wierzę i myślę, że będzie dla Nas szczęśliwy :).

OJJ 164 cm i 57 kilo -> czy ktos powiedzial ze to za duzo ?? moim zdaniem to nawet troszke za malo, w porownaniu do wieku:) ale czy jezeli kobieta chce sie odchudzac to znaczy ze dazy do figury nastolatki?? to nieprawda!! tu chodzi o dobre samopoczucie ... no ale niektorzy tego nie rozumieja:(

Nataszka, fajnie że też spróbujesz. Jak sięzmotywować tak na zawsze?, tego niestety nie wiem. Ja przytyłam te 6 kg jak rozstałam się z chłopakiem, poprawiałam sobie nastrój jedzeniem i waga niestety urosła. Będąc zakochaną nie miałam z nią problemów, wskazówka była na 50. Muszę się zakochać na nowo :)

tak samopoczucie jest najwazniejsze! ja zazwyczaj mam zle i duzo na tym tarce! jak pare dni mniej jem to od razu czuje sie lepiej i o to tu chodzi.