Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego wzrostu

Jaka waga przy 160 cm wzrostu ??

Polecane posty

Może ja tez go wypróbuję, w końcu coś musi pomóc.. Ja niestety już muszę uciekać, obowiązki wzywają, ale oczywiście będę tu zaglądać. Już się cieszę na myśl o piątku :). Pozdrowienia Dziewczyny dla Was..

jeszcze sie jakos namowimy przed piatkiem, tylko jak sie znajdziemy:D takze zycze powodzenia, no i wierze ze razem podolamy temu:)

Gość a ja myślę że
47 kg jest idealnie

Gość dziołchy dziołchy
ladnie się żeście zapuściły.

Gość rolada
ja mam 160cm i waze 65:(( jestem zalamana!!! cale zycie mialam problemy z nadwaga!! ciagle musialam sie pilnowac z jedzeniem i cwiczyc!! tak zazdroszcze dziewczynom ktore jedza to na co maja ochote i sa szczuple!!!!

ojj nie martw sie :) to wszytsk ozalezy od twojego wieku ... ile masz lat? no i jaki tryb zyciua prowadzisz?? jezeli chcesz to od piatku ruszamy z dziewczynami z dieta warzywno- owocowa :D

wcale sie nie zapuscilysmy i naprawde dziekujemy za takie komentarze !!! a co do 47 kilogramow to moze dobre dla dziewczynki, bo nie sadze zeby przy takiej wadze istniala jakakolwiek oznaka biustu ... no coz, zalezy co komu sie podoba!

Jestem :). Rolada i co dołączysz do Nas?, zapraszamy.. Ja już myślę sobie o tym, jakie owocki i warzywa zjem w piątek :), boję się tylko, by nie był to tylko mój słomiany zapał, który po 3 dniach pójdzie sobie dalekoooo..

hej tego wzrostu:) wszysk pojdzie dobrze, bedziemy sie wspierac :D a co do diety to chcialam was ostrzec ze pierwszego dnia bedzie ok ale potem 2-3 dzien, zalezy chyba od organizu przezywa sie kryzys ... straszna ochota na jedzenie itp ... trzeba poprostu miec w pogotowiu jablka i marchewki i chrupac sobie :)

Witaj Delicious . Domyślam się, że łatwo nie będzie i bez kryzysów się tego nie przejdzie, ale próbować i ćwiczyć silną wolę trzeba :)

pewnie ze trzeba! szczegolnie ze mamy taka motywacje ... phi:) juz nie moge sie doczekac ... no i w piatek jeszcze sprawdze to papke kawowa, bede pisac owinieta w folie spozywcza :D

Kusisz mnie tą papką, może i ja spróbuję, choć na tę chwilę jakoś mi się nie chce szczerze mówiąc :), ale w piątek może złapię natchnienie :).

ja poprostu musze ja wyprobowac ... moze to bedzie lekarstwem na moj celulit:) hmm podobno wlasnie takie domowe sposoby sa najlepszymi kosmetykami :D ojjj obowiazki mnie wzywaja, niestety :) do uslyszenia dziewczyny, no i mam nadzieje ROLADKO ze dolaczysz do nas i ze nie zajrzalas tu tylko raz :) papa :)

Widzę, że wiele niewiedzy jest na temat prawidłowej wagi ciała. Szczegóły w temacie\' \"Chudnij bez wyrzeczeń\" na poniższej www

Gość extra waga
warunki, które należy spełnić by mieć ekstra wagę: 1)taniec 2)gimnastyka 3)pływanie 4)sport miłosny

Gość ajm
oo jak dobrze ze wreszcie znalazłam ;] widze ze od jutra zaczynacie dziewczyny dietke ? :> bo widzicie.. ja juz ja zaczelam we wt.10 wiec bede o 3 dni do przodu.. ale wolalabym sama przez to nie przechodzic ;) tym bardziej ze wlasnie takie kryzysowe dni.. 3 i 4 , a ja mam zamiar jak najdluzej przetrwac. Też uwielbiam kawe a o slodyczach nie wspomne.. normalnie jest tak ze jak nie zjem na dzien jakiegos batonika to wariuję.. ale cóż trzymam sie jakoś ;) w zeszlym roku w wakacje stosowalam juz ta diete jakies 14 dni.. tyle ze to byly wakacje, a teraz jeszcze szkola stres.. nie jestem taka pewna czy dam rade, ale cos mi karze wytrwać ;) choćby dla tej satysfakcji i spełnionej ambicji (dodam ze chorej ) ;p

AJM -> rodzicom mozesz wytlumaczyc ze to zupelnie nie grozna dieta i wrecz o wiele zdrowsza niz domowe obiadki, wyjasnij ze to nie glodowka ale \"objadanie sie\" warzywami i owocami:) no jest zdrowa pod warunkiem ze nie stosuje sie jej dluzej naz 14 dni ... po tym okresie, jezel i chce sie ja kontynuowac trzeba skonsultowac sie z lekarzem! pozdrawiam ... teraz tylk ona chwilke wpadlam, zobaczyc czy mamy jakies nowe kandydatki:) napewno zajrze tu jeszcze wieczorem:)

acha jescze co do twojego zatrucia zoladkowego ... hmm wydaje mi sie ze mozesz spokojnie zaczac juz od jutra, ta dieta nie orzeciaza zoladka wiec uwazam ze nawet pomoze :)

Gość a ja ważę poniżej 50 kg
47 - 48 kg. Bywało, że ważyłam 53 kg, ale wtedy czułam się jak taka "baryłka":(

Delicious, nie myśl że się rozmyśliłam lub zapomniałam, bo tak na pewno nie jest :). Dzisiaj jestem bardzo zabiegana i dlatego nie zaglądałam tutaj jeszcze i obawiam się, że pojawię się dopiero jutro, ale o postanowieniu oczywiście PAMIĘTAM :). Pozdrawiam.

Witaj:) ja tez ostatnio jestem strasznie zabiegana, nie mam na nic czasu:( ... co do naszej diety, to juz nie moge sie doczekac, czuje ze nam sie uda :D:D do uslyszenia jutro :)

Kuraiko - > w poniedzialek bardzo trudno bedzie ci sie przestawic na diete ... lepiej przekonaj rodzicow i zacznij jezeli nie od jutra to od nast tygodnia .... w szkole bedzie ci bardzo trudno (pierwszego i drugiego dnia) powstrzymac sie od apetytu ... zreszta wybor nalezy do Ciebie :) pozdrawiam:)

Gość nefretet
ja mam 160cm, ważę 53 kg, BMI to 20.703125. fakt, przeszkadzają mi troche te wystajace boczki ze spodni, no ale... znacie jakies cwiczenia na te "boczki" ? pozdrawiam! ;* ;)

Gość germini
a jam 37 lat, waże 57 kg. i sięodchudzam. Chcę ważyć 55 kg.

Gość Paris26
A ja mam 160 i zawsze ważyłam 46kg i czułam sie świetnie. I nie chciałam ważyc ani wiecej ani mniej. Lecz teraz po ciaży waże 41kg to zamało ale nie moge przytyc mimo tego ze dużo jem. To sprawka mojego 19miesiecznego synka ktory mnie terroryzuje :)