Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego wzrostu

Jaka waga przy 160 cm wzrostu ??

Polecane posty

Gość madzix_X17
ja mam 160i waze 54 kg

mam 160 cm wzrostu i ważę 47 kg jak dla mnie prawidłowo:) i za brzuszek można złapać i nogi są idealne. Żaden wieszak ani tym bardziej tłuścioch. Dodam że sie nigdy nie odchudzam taką mam wage i już. Kilka lat temu ważyłam 43 i to przyznam że stanowczo za mało!

Gość Paris26
Ja mam 160 i zawsze ważyłam 46 kg i czułam sie świetnie. I nie chciałam ani wiecej ani mniej. Lecz teraz waże 41kg tak po ciaży spadła mi waga. Ale nie dziwcie sie mi jak miałbyscie takie ruchliwe dziecko jak ja to tak samo by z wami było.Nie moge przytyc!

hej dziewczyny:) jak tam pierwszy dzien diety minal? ja jestes bardzo zadowolona z tego zeosuje bo juz czuje efekty ... po zjedzeniu czegos nie mam uczucia \"pelnosci\" :) A co do cwiczen to niestety wczoraj nie mialam za duzo czasu, wiec odrobie sobie dzisiaj:D:D Pozdrawiam:)

Gość do paris
paris nie martw sie jeszcze przytyjesz :) ja w ciazy przytylam 25 kg a po ciazy bez zadniego odchudzania po 3 miesiacach wrocilam do swojej wagi przed ciazy pozniej zeszczuplalam jeszcze troche i przy wzroscie 173 wazylam 47 kg i za nic w swiecie nie moglam przytyc a teraz moj synek ma ponad 3 lata i wszystko wrocilo do normy i waze 54 kg i z tako waga czuje sie najlepiej

Gość :)P......
ja mam 60wz. i waże 52 kg jak myślicie dużo???????? :]

Gość 555555555555555000
przy 160 cm swietna waga to ok 47-52 kg gdy wazylam 47 bylam szczupla ale taka w sam raz, a teraz po stresach spadlo do 43 i jest duzo za malo a nie potrafie przytyc:(

Gość no ja nie wiem
mam 163 wzrostu i waze 53 kg, ogolnie jestem szczupla, ale na brzuchu mam zwaly tluszczu jak siadam, co zrobic?

Gość czepnięta
160 - 43kg Troche za malo

Gość sarennnaa
mam 162 i niestety ważę 63kg :( kiedyś w latach świetności ważyłam 47kg, mam drobne kości i trochę mnie to ratuje ale brzuch jest :( jest największym problemem, waga mi wzrosła po trzecim dziecku, wcześniej nie było tak źle...no i lata swoje tez mam....ale chciałabym zejść do 55kg, no i brzuch zlikwidować....

Gość XjkX
Tzn ja osobiscie waze 37 i mysle, ze to dobra waga

Gość iiiissssiiiiaaa
no to zajefajnie macie...ja mam 159cm i waze tylko 44 kg i trudno mi przytyc:(((((

Gość Zuzkin
ja 49.1 :)

Gość Perełka1990
Ja mam 166cm i waga 43-44kg

Gość gość
przy 161 waga 47, jestem wysportowana i umięśniona.. przynajmniej tak każdy mówi, więc nie wiem skąd wzięłaś 55 kg

Gość gość
Hmm.. ja mam 157cm i aktualnie ważę 44 kg ... nie odchudzam się ani nic.. tak poprostu ;)

Gość gość
A ja mam 40 lat waze 54 kg 161 wzrostu i muszę spaść 4 kg