Gość BECZUSIA26 Napisano Kwiecień 11, 2007 Zna ktos jakis fajny samoopalacz, Poleccie jakis fajny co bym nie wygladala po nim jak bym tydzien siedziala w beczze z marchewka. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolincia23 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 Najlepszy jest balsam brązujący Dove. :) Ma w swoim składzie samoopalacz i naprawdę przyciemnia skórę. :) Do tego super pachnie, jest wydajny i niedrogi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 ja też polecam balsam brązujący a nie samoopalacz ;) nadaje ładniejszy koloryt i ciężko w jego przypadku nabawić się smug albo plam ;) ja obecnie mam akurat Sorai ale każdy balsam brązujący jest ok niekoniecznie te z \"górnej półki\" wiem bo sama ich przetestowałam kilknaście rodzajów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muehehe 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 teoria mam pytanie - próbowałaś Johnsona? mam ostatnio na niego chrapkę (i to będzie mój 1 raz ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waikiki Napisano Kwiecień 12, 2007 Polecam balsam brązujący Zaji SOPOT, jest moim zdaniem lepszy od Dove i innych, bo opalenizna po nim ma bardziej naturalny kolor, a do tego jest nie drogi, wczoraj w Rossmannie kupiłam go ponownie za 7,49. Bomba!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 muehehe --> próbowałam i Johnsona i Dove i z tych dwóch lepszy moim zdaniem był Dove ale generalnie najbardziej zadowolona jestem z Sorai z wyciągiem z orzecha włoskiego i aloesem ;) ale mi się wydaje, że wiele zależy od tego jaką masz skóre tzn jaki kolor masz naturalny i jaki chcesz uzyskać po balsamie brązującym ja np jestem biała jak ściana i ten z sorai daje mi najlepszy efekt ale u innej osoby może być już inaczej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muehehe 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 ja jak ściana to może nie ale też bledziutka jestem (i do tego z tendencją to zaróżowienia cery :) ) a uzyskać chę delikatny brąz (a nie marchewkę czy efekt żółtaczki :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 muehehe ---> no to powiem Ci tak : po Johnsonie byłam lekko żółta jakbym miała żółtaczkę po Dove hmmmm jakas taka bardziej marchewkowa niż brązowa ale generalnie ta marchewka w brąz wpadała wiec dało sie przeżyć ;) a po sorai mam taki bardzo delikatny brązik, ale taki bardzo naturalny i to już po 2 użyciach bo ja smaruje sie 2 dni pod rząd a potem przez kilka dni nie smaruje bo raz przesadziłam i kolor już był nienaturalny bo generalnie to chodzi o to, zeby wyczuć swoją skórę i po kilku próbach będziesz już wiedziała ile trzeba, co ile itd pozatym np u mnie inaczej mi wychodzi na rękach,inaczej na brzuchu a jeszcze inaczej na kostkach także jednej sprawdzonej recepty dotyczącej balsamów brązujących nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChmurKa_20 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 Ja mam johnsona na noc i do tego z tej samej serii krem do twarzy, wszyscy się pytają czy na solarium chodzę hihi Jak dla mnie ok, zapach troche drażniący, ale własnie dlatego wybrałam opcję na noc:D No i jedyna wada, ze troche za szybko schodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muehehe 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 to chyba jednak zobaczę te sorayę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 muehehe ----> ale jak Ci wyjdzie marchewka to nie krzycz na mnie :D :D :D zresztą jak zaczęłam się bawić w te balsamy to też czasami musiałam w długich spodniach latem chodzic bo różnie mi to wychodziło :D grunt to nabrać wprawy i doświadczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja polecilabym Napisano Kwiecień 12, 2007 balsam Loreal:) Jesli chodzi o typowe samopalacze, przy mojej smiertelnie bladej karnacji, swietnie sprawdzil sie Eris:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muehehe 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 teoria bez przesady - w końcu świadomie sobie to zrobię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BECZUSIA26 Napisano Kwiecień 12, 2007 HELLO, no wlasnie mam dylemat, tyle tego jest ze szok. A nie mam kasy zeby wyrzucic po jednym uzyciu i kupic se nastepny. Ach czemu nie jestem mulatka byloby tak super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość germini Napisano Kwiecień 13, 2007 kupiłam dziś sorayę, zobaczymy co wyniknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jeśli chodzi o super Napisano Kwiecień 15, 2007 samoopalacz to najlepszy z dotychczasowych, które miałam (a kupuję ich dużo, ponieważ nie mogę opalać się ani na słońcu ani w solarium) to jest AMBRE SOLAIRE z Garniera w spraju. Kosztuje około 20 zł ale super się wchłania, pachnie morelami i daje ładny odcień brązu. Kupiłam go chyba w październiku i dopiero teraz go kończę więc jest bardzo wydajny - lepiej wydać 20 zł na pół roku niż co miesiąc 8zł. Wystarczą 3 psiknięcia i np. dekolt, szyja i ramiona już są wystarczająco nawilżone samoopalaczem. Potem tylko dokładnie rozetrzeć i gotowe. Po każdych innych zawsze miałam smugi, po Ambre nigdy. Mam też balsam brązujący Sopot z Ziaji ale chyba coś robię nie tak, bo jak posmarowałam sobie nogi to potem byłam skazana na spodnie dopóki go nie zmyłam ze skóry - straszne smugi się porobiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łambaluga Napisano Kwiecień 15, 2007 kurde ale te balsamy niemilosiernie smierdza :O moze mniej niz rasowy samoopalacz ale jednak wczoraj sie posmarowalam J&J i nie moglam zasnac przez ten swad :O do tego posciel mi przeszla tym fetorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 łambaluga ---> mój z Sorai wcale nie śmierdzi :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łambaluga Napisano Kwiecień 15, 2007 hmmm jakoś trudno mi uwierzyc wszystkie zawieraja te srodki samoopalajace ktore wchodza w reakcje ze skora ja mam do tego strasznie wyostrzony zmysl wechu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Kwiecień 15, 2007 łambaluga ---> poważnie ;) ale o tym Johnsonie słyszałam, ze podobno fetor straszny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łambaluga Napisano Kwiecień 15, 2007 no mowie Ci i ciuchy i posciel do prania :O ale teraz nie wiem czy sie odwaze wyprobowac inny bo szkoda mi kasy jesli znowu mialby stac na polce i sie kurzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to kupcie Napisano Kwiecień 15, 2007 ten samoopalacz z Garniera, on naprawdę pachnie morelami i nie ma takiego fetoru jak po zwykłym samoopalaczu. Skóra trochę ma dziwny zapach w momencie jak już zbrązowieje ale wteyd wystarczy prysznic i już. Po prysznicu zwykły balsam nawilżający...pewnie jakiś używacie na codzień...i po kłopocie. Skóra ładnie opalona i pachnąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka2391 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 ja zaczelam chodzic na solarium i po solarium uzywam kremu spa do ciala brazujacego ze zlocistym pyłem z EVELINE... Jest boski ... opala mnie na brązowo a nie na pomarańcz!!! Kosztuje w drogerii 12zl i nie robi \" zacieków \" na skórze.. Gorąco polecam....JEST NAJLEPSZY poprostu BOSKI !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety nie wszyscy Napisano Kwiecień 16, 2007 mogą opalać się w solarium bądź na słońcu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach