Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag mnie trafil

Normalnie szlag mnie trafil/ moj narzeczony

Polecane posty

Gość szlag mnie trafil

otoz moj narzeczony miesza w domu z rodzicami, i otoz jego mamusia STWIERDZILA (nawet nie zapytala) ze dzis sie u niego spotkac nie mozemy bo ona w JEGO pokoju musi cos napisac na komputerze!!!u mnie nie mozemy akurat bo sie ostro poklocilam z rodzicami wiec nie chce przebywac w domu, wiec jego mama ustala kiedy i gdzie mozemy sie spotkac :( ok super...a on bez slowa sie na to zgodzil:/ a np. w niedziele jego rodzice byli na imprezie, a my u niego w domu i kolo 19 telefon ze on MA po nich natychmiast przyjechac, w obie strony trwalo to godzine, nic ich nie obchodzilo ze ja z nim jestem, ze musi mnie zostawaic sama...MUSIAL pojechac...czy tylko mi sie wydaje ze cos tu jest nie tak?

Gość a ile macie lat
bo jak naście to się nie dziw tylko podrośnij. zrozumiesz

Gość szlag mnie trafil
mamy po 16 lat

Gość szlag mnie trafil
bardzo zabawne, mamy po 22 lata

Gość cios w plecy
i ma prawko , zenada

Gość a ile macie lat
hmm.. no to chyba nie pozostaje nic innego jak się od rodziców jednych i drugich wyprowadzić...

Gość szlag mnie trafil
tak, tylko to nie bedzie takie proste mimo ze oboje pracujemy, to jednak ciagle studiujemy zaocznie a to sporo kosztuje,. ja chce wyjechac za granice tutaj i tak nic nie mamy ale on oczywiscie nie jest przekonanay

Gość dqdwqd
no że ona musi we własnym domu popracować to jedno, a że on wobec tego nie może cię zaprosić gdzie indziej w domu czy poza domem to drugie nie w "mamusi" upatrywałabym winę

Gość szlag mnie trafil
wkurza mnie do nieprzytomnosci fakt ze oni maja go za male dziecko a on na to pozwala, nigdy nie potrafi powiedziec im nie, a nawet jesli to zrobi to i tak ustapi a oni postawia na swoim

Gość w obu przypadkach
ty mamusi nie obwiniaj tylko swego faceta bo tu chyba o kogoś bez gręgosłupa chodzi...

Gość szlag mnie trafil
strasznie go kocham, ale boli mnie to ze on tak rzadko staje po mojej stronie, wlasciwie to nie pamietam takiej sytuacji, on twierdzi ze jestem uparta i nie umiem ustapic...tylko dlaczego on zawsze ode mnie wymaga tego zebym to ja ustapila, ja zrozumiala...a jego rodzina ni:(

Gość a ile macie lat
on na to pozwala - na takie traktowanie, to tak jest jest.. maminsynuś ci się trafił:( można na wakacje wyjachać i zarobic na mieszkanie - ja tak robie od 2 lat i jest ok. studiuje dziennie wiec to wyklucza w moim przypadku prace, zyje z tego co przywioze w wakacje, jesli masz prace tu - to studia na luzaku opłacisz. no i zawsze mozna sobie dziekanke wziac i posiedziec w uk czy gdzeis roczek - i pieniazki beda. najlatwiej narzekac i zwalac na kogos wine...

Gość szlag mnie trafil
nie wiem nawet co napisac, musialam to z siebie wyrzucic czasem czuje sie w tym zwiazku taka bezsilna :(

Gość szlag mnie trafil
a ile macie lat - nawet nie wiesz jak trafilas w sedno! ja chce wlasnie wyjechac na rok do irlandii, zarobic na cos wlasnego, ale on nie wie czy chce! i nawet nie potrafi podac argumentow na nie, a mimo tego nie chce :(

Gość amm
ile wy jestescie razem? a tak w ogole to nie masz prawa wymagac, bo skoro on mieszka z rodzicami to sie musi qrna dostosowac. jak jego mama ma biznes na jego kompie to on musi użyczyć. tak jest i tego nie zmienisz. i wcale mnie to nie dziwi. nie jestes najważniejsza, ma tez rodziców co go wychowali, nieco szacunku gówniaro!!!!! nie jestes pępkiem świata

Gość szlag mnie trafil
myslalam ze to bedzie moj maz, ze trafilam na faceta z ktorym sie zestarzeje ale kazdy dzien te mysli we mnie burzy, czuje ze wyjade, nawet jesli bede musiala wyjechac sama bo tu dluzej zyc juz nie chce i nie potrafie, potrzebuje powietrza!nie wiem, jego ojciec jest strasznie surowy, a moj facet nie potrafi mu powiedziec NIE! ojciec na niego wrzeszczy (bylam raz swiadkiem) a on nic! nie no ja juz nie mam sil :( chce dac mu szczescie i mysle ze potrafie ale tutaj wszystko jest nie tak jak powinno, ja jestem smutna i wiecznie zla :(

Gość szlag mnie trafil
dwa lata

Gość amm
:O dorosnij, bo pieprzysz jak dzieciak

Gość szlag mnie trafil
jego rodzice nie szanuja mnie ani naszego zwiazku, nic nie rozumieja

Gość amm
nie dziwie sie im, wystarczy ciebie posłuchac....... :O

Gość szlag mnie trafil
amm ale o ci ci chodzi? jak ty byz sie poczula, gdyby twoj facet ci nagle zostawial w domu i jechal po rodzicow bez slowa sprzeciwu/ w sylwestra sytuacja byla identyczna z tym ze najpierw odwozil brata, a potem po niego jechal jak taksowka doslownie, a ja oczywiscie sama :/

Gość
zrozum ze nei jestes pępkiem świata i nigdy nie bedziesz. nieco pokory!!!

Gość szlag mnie trafil
byz = bys

Gość szlag mnie trafil
ok, nie mam takich aspiracji! ja chce sie czasem poczuc wazna, nie wazniejsza ale przynajmniej tak samo wazna jak jego rodzina!