Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu wysmialam go

Moje odkrycie!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Opowiem wam cos smiesznego ,smiesznego dla mnie nie dla faceta.Otorz spotykalam sie z gosciem ,wymiary modela,opalony,mięsniak no marzenie (no ja tez jestem baaaaaaaaaaaaardzo do rzeczy) postanowilismy sie zabawic ale cos mi mowilo ze jest nie tak bo on nie chcial isc na calosc ,nawet nie chcial odpiac rozporka tylko mnie macal,dotykal ,mowil ale jestes mora,wiec ja do niego n o wiesz jestem gotowa....ale on dalej tylko lizanko i nic,,,,,,,,,,,,,,,i wiecie c w koncu udalo mi sie rozpiac rozporek a tam taki may fiucik normalnie smialam sie na caly zycher :D:D:D I ucieklam tak zostawiajac go samemu sobie,a dzis dostaje smsy ze jak sie wygadam komukolwiek to on mnie urzadzi

wysmialam go bo jeszcze czegos takiego nie widzialam to bylo spontaniczne,zgrywa takiego apollo a w gaciach ma zapaleczke:D,teraz tak mysle ze ci super faceci tacy piekni,macho to maja male jak nie wiem co

Gość Widocznie jestes tak
nieseksowna, że facetowi nawet nie stanął

jestem bardzo seksowna powaga,jego maly byl we wzwodzie ale taki tyci tyci a ja myslalam ze jak facet ma 192 cm wzrostu i bary jak u atlety to i ma odpowiedniego fiuta a tu buuuumraz kochalam sie z facetem takim sobie powiedzmy sobie ale on mial przynajmniek korzen!!!!!!!!!!:p a teraz dostalam od niego sma zezym nie mowila nikomu ze to jego kompleks :D:D je mi z reki dobrze ze ma kase to bedzie przynajmniej za milczenie spelniac moje kaprysy

Gość Mam_jedno_pytanie
Czy twoja reakcja była tego typu?: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,3713,sortuj,p,st,24H,pozycja,34,Za_ma%C5%82y%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F%3F

Gość ehhh no panienka
ma ciipe jak wiadro to nic ponizej 20tki by nie poczula, biedna rozjeebbana krowa :(

normalnie to jakby o mnie tyle ze ja bylam calkiem rozebrana,to nie to ze ja go wysmiewalam poprostu bylam w szoku ,bo bardzo chcialam go poczuc wtedy ,oczyma wyobrazni widzialam te 25 cm a tu buuuuuuuu i ucieklam to fakt glupio wyszlo ,ale on i tak chce dalej sie spotykac bo wie ze sie wygadac moge ,ale tez ze mu sie bardzio podobam

ehhh no panienka...mylisz sie muszelke mam ciasna ,cwicze specjalne cwiczenia i nie daje wpychac sobie calej lapy :p

Gość blebleblebleble.....
ludzie..co za pustek z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po prostu wysmialam go- jestes taka prostaczka ,ze nawet nie chce mi sie komentowac tego co napisalas!

Po prostu wysmialam go- jestes taka prostaczka ,ze nawet nie chce mi sie komentowac tego co napisalas!

Gość to bardzo brzydko
to bardzo brzydko jak sie zachowalas nie mozna tak robic z ludzmi,on moze teraz bac sie bardzo kobiet ,cos ty mu zrobila kobieto????????????

Gość to bardzo brzydko
ciekawe ja ty bys idiotko sie czula co?szkoda mi faceta mozesz mi podac jego gg?bo ja lubuie bardzo atletycznych facetow

poprostu wysmialam go-->czysta prowokacja! A jezeli nie-to glupszej panny od ciebie(marna istoto )nie spotkalam.

Gość wódz śmierdząca stopa
po prostu wyśmiałam go-------> brak słów, taka pusta jesteś jak bęben rolinstonsów, hehehe sexi babka z Ciebie??? och, popatrz czy przypadkiem koza z nosa ci nie wystaje... 🖐️

Gość i dobrzes zrobila
skoro ma malego czlona, to nalezy go wysmiac-ja mam 19 cm

Gość karella
Mi sie jednak wydaje ze takie wysmiewanie sie z czyjegos kompleksu powoduje ze facet nawet moze sie zabic,lub do konca zycia bedzie samotny

Gość Paris26
Piszesz że jestes fajna laska a mi sie wydaje ze tania dupodajka. Jak facet ma fajny wyglad to znajdzie jeszcze sobie fajna dziewczyne.