Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastistekmistek

A JA MAM ŁADNA BUZIĘ!!!

Polecane posty

Gość nastistekmistek

dlatego, ze codziennie pije drożdze!!

Gość nastistekmistek
zalewa sie łyzeczke zwykłych drożdzy goraca woda rano, a wieczorem wypijasz i to codziennie. Sa efekty naprawde polecam tylko smakuje niebardzo, ale warto sprobować!

Gość nastistekmistek
NA SERIO POMAGA! SKAD TO MILCZENIE???

Gość ja nie pije drożdzy i tez mam
ładną buzię tj. cerę

Gość z tego co się orientuję
jeśli drożdże zalejesz gorąca wodą, to tracą one swoje właściwości, więc Twój przepis działa chyba raczej tylko na Twoja psychikę i stąd te efekty:D

Gość działają
bo tu nie chodzi o te mikroorganizmy tylko witaminy w drożdżach np .witaminy B

Gość nastistekmistek
trzeba odczekac!!! i właśnie wtedty maja swoje znakomite właściowosci! Jak nie chcecie to nie wierzcie..to stary sprawdzony sposob

Gość das Organisationskomitee
Stosowałam kiedyś papkę drożdżową na twarz też ją polecam. Nie stosuję jej bo jak dla mnie jest trochę czasochłonna i specyficznie pachnie. Wolę gotowe preparaty ( maseczki ).

Gość a klum
Ja też mam ładną i to bez picia czegokolwiek :D :D No, poza winem ;)

Gość nastistekmistek
wygładza cere i nie robią sie krostki..ogólnie poprawiają wyglad cery

Gość wlasnie
co inego jak masz ladna buzie,a co innego ladna cere,bo moze byc ladna cera ale rysy takie sobie wiec ladna buzia wedlug mnie to nie cera dobra a rysy twarzy

Gość otoz to
ja mam naprawde bardzo ladne rysy, ale cere...koszmar...wiec co mi po tych rysach jak skora do kitu...:( Takze jakby nie bylo zazdroszcze wszystkim, ktore maja sliczne cery nawet nie majac ladnych rys...bo ja nigdy nie bede miala ladnej cery...:(

Gość cafalunfa
drożdze trzeba zalewca gorącą wodą, bo inaczej ci sie rozpączkują w zołądku a to jest bardzo niezdrowe dla organizmu. pierwszy krok do grzybicy układu pokarmowego. dlatego nie wolno jeść surowych drożdzy

Gość gratuluję autorce
ja piłam drożdże, łykałam tabletki drożdżowe, robiłam maseczki i nic nie pomogło.

Gość Młoda suczka
.. TYlko kiedyś czytałam ,że to może wyuwołać trądzik w zalezności od rodzaju skory :/ :(

Gość na tradzik
pomaga picie codziennie 2 szklanek pelnotlustego mleka ,i cera jest ladna a wlosy mocne i lśniace ,a zastanawialyscie sie co jecie?tradzik czesto jest wywolany tym co spozywamy ,np mi bardzo szkodza ostre przyprawy,slodycze ,a nabial i zielona herbata,a wlasnie zielona herbata jeszcze jest idealna na tradzik :trust me

a ja polecam stosowanie zamiast kremu pianki (na oparzenia)Panthenol forte :)-wystarczy poczytać co ma w składzie-takich ilości witamin odpowiedzialnych za wygląd cery nie ma w żadnym kremie pozdrawiam🌼

Gość Marsaalka855

Ja też stosowałam domowe sposoby, jednak genetyka dała o sobie znać. Dla mnie najlepszą opcją okazała się fibryna bogatopłytkowa. Polecono mi Panią doktor Więcek, zadzwoniłam na 698115115 zapisałam się. Przemiłą Pani Doktor wszystko wyjaśniła, szybko i dokładnie wykonała zabieg. Efekt piękny. No i metoda naturalna, bo nie ma ryzyka, że będzie jakieś uczulenie, że będzie dziwna reakcja, bo to tak na prawdę z mojej krwi. Doktor pobrała mi niewiele mojej krwi do probówki, później odwirowała i podawała nie wszystko tylko właśnie tą fibrynę. Ja jestem bardzo zadowolona.