Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiga22...

Bioenergoterapia - czy komus pomogla?

Polecane posty

Gość a czy to
i pomogl mu ten hormon wzrostu?

Gość aiga22...
Bylam na usg i okazalo sie, ze torbieli nie ma.Zaskoczyla mnie moja bioenergoterapeutka.Kazala zadzwonic jak bede miala wyniki z usg.Tak tez zrobilam ale troszke zazartowalam, ze nie jestem przekonana czy to bioenergia mi pomogla a ona odpowiedziala, ze moge wytlumaczyc to sobie w inny sposob, wazne ze jestem juz zdrowa.

gdzie otym - podaj namiary na tego bioenergo co wyleczyl Twoja ciotke. Bo ja szukam szukam szukam i wydaje mi sie, ze 3/4 to zwykli naciagacze.

Gość hmmm...k
kurcze czyli to faktycznie dziala,podajcie prosze adresy,szczegolnia aiga22

Gość aiga22...
hmmm...k jesli interesuje cie adres to moge go podac wylacznie na gg bo ta kobieta nie chce rozglosu, nie reklamuje sie w internecie ani w prasie.

Gość hmmm...k
aiga22 a nie orientujesz sie czy ona moze pomoc na to ze ktos ma problem ze wzrostem?

aiga22--> torbiele jak pewnie wyczytalas moga znikac same gdy pecherzyk po prostu peknie. ale dobrze ze nie masz, mi tez zniknął i mam nadzieje ze nie wroci: a ja sie wybieram do irydologa(od tęczówek) i zobaczymy co mi powie:)

Gość Pompi79
Jeśli szukacie dobrego Bioenergoterapełty to dzwoncie do tego pana. 503740318

jest gdzieś na bemowie taki punkt (ja osobiście nie wierzę) mam tylko nr bo ktoś zostawił w rejestracji ale jak ma pomóc 501490830

Gość jak można nie wierzyć
i kogoś polecać jako sprawdzonego i uczciwego czyli jest to niezbyt udolna reklama!

Gość jak można nie wierzyć
i kogoś polecać jako sprawdzonego i uczciwego czyli jest to bardzo nieudolna reklama

Przepraszam bardzo ja nikogo nie polecam ani nie reklamuje pracuje w środowisku medycznym i ludzie często zostawiają telefony do różnych gabinetów a dziewczyny zapisują Ktoś potrzebuje pomocy i może ją znajdzie udzielenie informacji mnie nie boli nie każdy jest taki jak ty, że kopie leżącego, życzę powrotu

Gość jonoko
Moj mąż jest po kilku chemiach i rak robi niesamowite spustoszenie, ostatnia rozmowa z lekarzem dobiła mnie całkowicie. Powiedział wprost proszę się przygotować na najgorsze. Czy ktoś w takich ciężkich przypadkach korzystał z bioenergoterapii i jakie były efekty? Czy macie opinie na temat uzdrowiciela z krzeszowic koło krakowa, mam do niego najbliżej a jest chwalony przez mieszkańców pobliskich okolic gzdie mieszkam? Proszę odpowiedzieć.

Gość postawił mnie na nogi
Nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz, że go chwalą, ale mnie wyleczył z poważnej choroby. Miałam raka piersi i bałam się że operacja skonczy sie tragedia dla mnie, moja moma umarła z powodu tej choroby. Jestem z okolic Poznania i nigdy nie sadziłam ze będe sie leczyc koło Krakowa. Znajomi z Kanady dali mi namiar do firmy biostan i trafiłam na pana który nie obiecywał cudu a dokonał rzeczy za którą będę wdzięczna do konca życia. Ratuj męża do końca.

Gość jonoko
Dzięki że odpowiedziałaś. Myślałam,że jeszcze ktoś odpowie . Już nie mam czasu czekać, podejmujemy decyzję o takim sposobie leczenia. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia.

Gość mirosław3322
Jeśli chodzi o dobrego bioenergoterapeutę to polecam się zapoznać z tą stroną: http://energiaduchowa.pl Jedna z nielicznych które są warte zaufania.