Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara22

Prosze pomóżcie, bo nie wiem co jest małemu

Polecane posty

mój synek wczoraj i przedwczoraj stękał dziwnie jakby chciał zrobić kupkę nie płakał przy tym tylka napinał się i prężył dziwnie. Zrobił pojedyncze ciemne bobki (małe) natomiast dzisiaj dalej stęka i dziwnie się zachowauje, ale zrobił juz z 4 (albo i więcej) kupy jedna duża reszta małe były rzadkie. Brzuszek ma miękki. Dalej stęka. Coś jest nie tak, ale nie wiem co. Jak mu pomóc? Nie wprowadzaliśmy ostatnio nowych pokarmów, karmie mlekiem bebilon pepti. Mały za tydzień skończy 6 miesięcy

Gość o matkooooo
a ja włsnie weszłam na ten temat jedzac pyszny obiad, masakra bobków

Gość Jola-ks
Witam. Może twój mały zastał czymś poczęstowany przez gości np kawałkiem czekoladki lub innym przysmakiem? Jak moja córeczka była mała to dziwiłam się daczego ma wypryski alergiczne skoro przestzregałam jej diety, okazało się, że babcia dała jej czekoladke, dziadzia ogóreczka itp. Jak dzidziuś nie płacze i nie gorączkuje to niepowinnaś panikować.Podawaj mu dużo picia, bo przy lużnej kupce mozna się łatwo odwodnić.I obserwuj dokładnie. Pozdrawiam

Gość hjfhtdkf
po porade do lekarza a nie na forum kobieto jak ci sie wydaje ze cos jest nie tak

nikt mu nie dal nic do jedzenia, bo nie mieliśmy gości anie nie wyjeżdzaliśmy. Lekarz dzisiaj nie przyjmuje :) przynajmniej nie u nas :)

Gość które bedzie lepsze
mój synek tez tak miał robił bobki ale strasznie przy tym płakał.Czasami mimo niezmiennej diety sa takie kupki.Przynajmniej tak mi lekarz powiedział.Ja na bobki podaję sok jabłkowy na czczo zrobiony przeze mnie ze świezych surowych jabłek .W 100% pomaga się wypróżnić.