Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaddf

Lepiej mieć bisut jak 12latka czy sylikony?

Polecane posty

Gość Adaddf

tak się zastanawiam.Wsumei jestem ładna nic bym w sobie nie zmieniła....Ale za każdym razem jak ktoś sie oglada za mna na ulicy albo zwraca na mnie uwagę myśle sobie\"Ze to pewnie dlatego,że nie widzi co mam pod spodem\"-Cały czas nosze push upy Tak naprawdę to ja prawie w ogóle nie mam biustu!Jedne mają B i nazekają a ja nawet nie wiem czy mam AA...Pewnei dlategoże jestem szczupła..chociaż z drugiej strony tyłek mam normalny . Mam 18 lat mimo powodzenia nie miałam chłopaka bo wszystkich odtracam dlatego że widze,że chłopak się mna zainteresował bo jestem ładna a jak zobaczy mój biust to ucieknie a ja się nei chce rozczarować...Kolezanki się dziwią,że ja \"taka laska nie mam chłopaka\"a nikt nie wie co ja przezywam taka naprawdę...:-((( Mam 20 tys na operacje i z jednej strony nie chce być postrzegana jako pusta lala z sylikonami nie chodzi mi o to by być seks bombą z bisutem D ale chciałabym w ogóle mieć coś naprzykład B nei wiecej.. tak dla samej siebie Rodzice odradzaja mówią zż ejestem pusta i że zaden szanujacy sie chłopak nie bedzie chciał mieć kobiety ze sztuczym biustem...ja już sama nie wiem czy lepiej mieć wypustki ale swoje czy sylikony......bo mi rodzina wode z mózgu robi oni nie rozumieja co ja czuje...

Gość lepiej swój
niż sztuczy moje zdanie a jestem facetem nawet wypustki:-)

Gość a tak po za tym
ile bierzesz za czytanie w myslach ? Czy Nie do Wiary juz o tym wie ?

Gość prawdziwwy gfaeccet
Wg mnie B na D to głupota ale jeśli masz faktycznie mikroskopijny to nie oznaka próżności

Gość Adaddf
o co ci chodzi ztym czytaniem w myślach?

Gość 1jestemtuincognitonieinaczej
No cóż to bardzo przykre, całe to doświadczenie, ale nie łam się, zastanów się nad implantami z soli fizjo zamiast silikonu - ten szit może wyciekać i wdzierać się w różne zakamarki organizmu. Za 20 tysięcy powinnaś znaleźć odpowiedniego specjalistę i on ci doradzi co robić.

Gość czytałam tylko pierwszy post
w łodzi zrobisz implanty za 6tys. skąd masz 20kawałków w wieku 18lat tak swoją drogą?? (z ciekawości pytam:) ) jakbym miała pieniądze - to dziś zrobiłabym silikon i wreszcie była zadowolona ze swego ciała. nikt kto nie ma TEGO kompleksu nie zrozumie... a jak mozna to poprawić to czemu nie? tylko ty za młoda jesteś. od 20 wolą lekarze robić bo bezpieczniej jest.

Gość a tak po za tym
no bo twierdzisz, ze wiesz lepiej co mysli taki chłopak i co zrobi ...albo potrafisz czytac w myslach albop jestes jasnowidzem :O albo masz zbyt wysokie mniemanie o sobie...paradoksalnie :O albo tez masz jakies 12 lat i sądzisz, ze facet zakochuuje sie w cyckach nie w osobie :)

nigdy nie sól!! tylko sili - właśnie sól moze się rozerwać (cieńsza jest) i wypłynąć - sili to zwarta masa

Gość Adaddf
Babcia zostawiła mi mieszkanie które sprzedałam i częśc odłożyłam na studia a część na ten biust.ja jestem z łodzi!!A w łodzi dobrze robią znasz jakiegoś sprawdzonego lekarza?

Gość Adaddf
Wiem bo jezeli facey chce nawiazać kontakt z dziewczyną widząc ją naprzykład na przystanku czy w sklepie to raczej patzry na wyglad tym go ujeła a nie fascynujacą osobowością nie? a wysokiego mniemania o sobie nie mam .Wrecz przeciwnie...Gdybym miała nie myślałabym o operacji plastycznej

Gość Adaddf
i jak mnie taki gość gdzieś zaczepi to ja odrazu uciakam bo wiem,że nei mam tych piersi i jestem tylko pozornie seksi laską!

Z drugiej strony jak ja bym miała 18 lat i 20 tysięcy, to bym sobie kupiła bilet lotniczy w jedną stronę, gdzieś, gdziekolwiek. Zamiast przyglądać się swoim niedorozwiniętym cyckom.

Gość a tak po za tym
jak facet jest zainteresowany to jest zainteresowany :O pozna cie i sie zakocha a do lozka pojdziecie pozniej...ale jezeli chcesz wskakiwac do lozka kazdemu ktory sie usmiechnie ale boisz sie odrzucenia jak tylko cie rozbierze to tez sie nie martw :) facetom zarywajacym laske na jedna noc naprawde nie przeszkadza zaden rozmiar (a nawet brak) biustu :)

łódź - klinika Dermed. poszukaj w necie. ja planuje jak uzbieram kase tam robic. pani dr podobno jest wspaniała:) poczytaj na beautywpolsce i twojeciało - tak jest mnóstwo opinii o róznych lekarzach.. ja ciebie rozumiem doskonale - i dla mnie zabieg jest inwestycja w siebie na całe zycie. jak mówie - nikt kogo to nie dotyczy - nie zrozumie... trzymaj sie:)

Gość Adaddf
dzieki poczytam wiem gdzie jest DERMED i chyba nwet wiem o jakiej doktor mówisz o dr żukowskiej..Moja znajoma u niej robiła piersi ale to dawno i też ją zachwalała

O właśnie, to myśl o operacji plastycznej i pielęgnuj swoje niskie poczucie własnej wartości. Może kiedyś ci się do czegoś przyda. Tylko uważaj i zamiast uciekać przed chłopakami rozglądaj się uważnie, może któryś bedzie chciał się załapać na to wypielęgnowane poczucie niewielkiej wartości - tego nie zoperujesz u żadnego speca od chirurgii plastycznej, żaden ci nie zmniejszy, ani nie zwiększy. Pracuj nad tym zatem.

Tak sobie właśnie kiedyś myślałam, że nigdy bym sobie silikonów nie zrobiła no właśnie chyba, że bym tego biustu nie miała. Także popieram jak ktoś ma strasznie mini lepiej jak sobie zrobi przynajmniej dla własnego komfortu :)

Ja też uważam, że mam za mały biust, choć mojemu chłopakowi się podoba, mówi, że jest idealny... Ale ja nadal jak na siebie patrzę to mam wrażenie, że połowa 16latek ma większy biust. Na operację ewentualnie bym jakoś uzbierała, ale u mnie jest taki problem, że panicznie boję się operacji i jej konsekwencji. Więc postanowiłam zaakceptować swoje ciało. Mam nadzieję, że mi się uda. A jeśli facet naprawdę odejdzie od Ciebie bo masz za mały biust, to tylko może znaczyć, że Cię nie szanuje, ani nie kocha i nie warto sobie takim zawracać głowy. Wiem co mówię, bo mój pierwszy chłopak zostawił mnie właśnie dlatego, że nie miałam miseczki DD, nie nosiłam mini i obcasów i nie farbowałam się na blond. Nie płakałam długo, ale ponad rok unikałam wszystkich z żelem na włosach ;) Poznałam mężczyznę, który kocha mnie taką jaką jestem i dopiero dzięki niemu stałam się kobieca. Z własnego wyboru i potrzeby. Nie dla niego, bo wiem, że jemu podobam się nawet w dresach jak szoruję wannę w sobotę po południu ;) Ot, taka mała wzajemna miłosna obsesja :)

Gość ja miałam ten problem
co autorka topiku własciwie identycznie też unikałam facetów przez ten bisu tez nie mogłam przestac o tym mysleć i najbardziej mnie denerwowaoło jak wszyscy w koło mówili że ja to mam fajnie jestem szczupła zgrabna i w ogóle a nikt nawet nie podejrzewał że tak naprawde jestem niepełnowartosciowa kobietą bo nie mam nawet A a jakieś rodzynki zrobiłam piersi rok temu i dopiero wtedy zaczełam żyć normalnie

Gość zonk87568w
mam ten sam problem. Ekstra małe cycki, jeśli wogóle cyckami można to nazwać:/ Jak tu czuć się kobietą gdy podstawowej garderoby damskiej nie potrzebuje;( Na dodatek mam tendencje do tycia, gruba nie jestem, ale ciągle musze się pilnować . Espółczuje autorce bo doskonale wiem co czuje. Ja narazie kasy na to nie mam , ale jak ją zdobęde to na bank zrobie tą operacje.

drodzy meżczyźni, co was podnieca w kobietach w takim razie, jeśli nie silikony?

Prawdziwa plaga tych MAŁOBIUSTOWCÓW.. KOBIETY!!!!!! Czy do waszych małych mózgów nie potrafi dotrzeć informacja, że faceci śniący o gigantycznych cycolach to MIT!! ?!?!?!??! Przeciez jak facet patrzy na dziewczyne to z kilometra juz wie, czego sie ewentualnie spodziewac. Ze ta ma taki biust a ta taki. Wiec gadanie w stylu.. JAK MNIE ZOBACZY NAGO TO UCIEKNIE są bez sensu!! Poza tym, z gustami i racją jest jak z dupą, każdy ma swoją. Mi np bardzo podobają się małe piersi. Odmładzają one dziewczyne i robi się ona bardzo powabna. Wezcie sie wszystkie w garsc wreszcie a nie zajmujecie sie problemem, ktorego nie ma...

Gość upsups
up up up

Gość podstawienie nukleofilowe
najlepiej urodzić się mężczyzną bez cycków, za to dodatkowo z pochwą

Gość upsups
up up up

ja zawsze wybiore biust naturalny, jak panienka ma silikony to nie ma u mnie zadnych szans, sztuczne mnie nie kreca i gardze tym silikonowym gownem. wyjatek - rekonstrukcja piersi po raku lub wypadku.

rozumiem cie, ale zanim zdecydujesz sie na operacje, sprobuj powiekszyc (wlasciwie ujedrnic) biust innymi srodkami: masaze, ziola, cwiczenia, cieplo-zimne prysznice, ewentualnie wizyta u ginekologa-endokrynologa i terapia hormonalna. Jesli tarfisz na fajnego, wyrozumialego lekarza, moze doardzi ci jakies srodki hormonalne? Implanty silikonowe niestety trzeba co 10-15 lat wymieniac, o czym sie juz glosno nie mowi, bo implanty moga sie otorbiac. Teraz stac cie na operacje, ale co bedzie za te nascie lat? no i operacja to zawsze ryzyko. Z wiekiem piersi troche sie powieksza (zmiany hormonalne w orgaznizmie), wazne, zeby byly jedrne Zreszta, wielu mezczyznom podobaja sie male piersi, jesli sa jedrne i zadbane. Poszukaj zdjec topless Kate Moss, Keiry Knightley, Naomi Campbell.

Gość bywalec1
Popieram przedmówcę (zaniedbanego). Mnie podobają się wszystkie damskie biusty - od maleńkich jak pinezki do wielkich jak arbuzy. Ale tylko wtedy kiedy są CAŁKOWICIE NATURALNE! Precz z silikonami i tego typu wynalazkami! 100 x bardziej wolałbym się kochać z kobietą, ktorej amputowali pierś niż z taką z silikonowymi cyckami.