Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóżż

*****Czy to prawda, ze 4 rok zwiazku jest najtrudnioejszy?********

Polecane posty

Gość no cóżż

Dowiedziałam się o tym niedawno i w sumie u mnie się to potwierdza. Ale naszczęście jest już coral lepiej, a i 4 rok ma się ku końcowi :D:D:D

ja slyszalam ze po 2 latach jest cizko. Mi minl 5 rok i jest super:)

Podobno po 2 latach przychodzi pierwszy poważny kryzys. I w sumie ja tak miałam z moim byłym facetem. Niestety nie przetrzymaliśmy tego.

i slyszalam ze wlasnie po 2 latach jak sie przezwyciezy kryzys to zaczyna sie prawdziwa milosc a do tej pory jest zaurocznie czy jak kto nazywa zakochanie. No ale ja to wyczytalam gdzies i wcale sie nie utozsamiam z tym.

kiedys byl taki naukowy program o \'chemi\' csyli czym jest milosc z naukowego punktu widzenia i tam wykazali, ze po 4 miesiacu cos mija, a po 4 latach znika jakas substacja chemiczna i wtedy ludzie juz na siebie tak nie patrza jak wczesniej. i dlatego duzo par malolatow wytrzymuje ze soba 4 miesiace, a osoby, ktore wiedza, czego szukaja - czesto sie rozstaja po 4 latach nie chce zanudzac szczegolami ale ogolnie o tym to bylo

nie wim czy prawda, ale w moim zwiazku po 2 latach przetrzymalismy kryzys a teraz minely 4 i juz sie psuje i chyba faktycznie ten zwiazek zniak, bo po 4 latach chlopak powiedzial ze juz nie kocha, staram sie to naprawic, ale nie wiem czy jeszcze jestem w stanie sprawic ze pokocha...

Gość a ju czytałam że po 7
;) że endorfiny przestają wtedy na mózg działać, czy coś w tym stylu..... a my własnie 7 rok mamy.... kłócimy się ciągle, ale zawsze się godzimy i wytrzymac bez siebie nie możemy i nigdy nie mieliśmy kryzysu.... czy coś z nami nie tak?

Gość a tak po za tym
i juz potem te endorfiny nie dzialaja ?? juz nigdy nigdy ? (czy tak jakies inne zwiazki chem.)

Gość Qi Mo Xiang
Jak związek nie przetrwa to znaczy że taka laska poleciała na wygląd wtedy dobrze jej tak

m a d z --.gdyby ta teoria sprawdzala sie w kazdym przypadku to kazda para byla by ze soba tylko 4 lata. :) Ludzie sa rozni, nikt nie mowi ze pierwsza dziewczyna czy chlopak maja byc razem do konca. To zalezy na kogo sie trafi. No ale jakas nic prawdy w tym napewno jest. Ja jestem ponad 5 lat w zwoazku i wiadomo bywa roznie, ale takiego powaznego kryzysu nigdy nie bylo.

A ja słyszałam, że najwięcej małżeństw rozstaje się w 7 roku małżeństwa ;) Uwielbiam uogólnienia :P