Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja

eleonorkaa

Polecane posty

Gość depilacja

Wczoraj depilowalam miejsca intymne kremem.. ale chyba nie był odpowiedni, bo na wzgórku łonowym mam teraz czerwone plamy. jak szybko pozbyć się zaczerwienienia? ;/

Gość depilacja
co robic?

Gość bywalec1
pomalować np. na niebiesko

Gość depilacja
dobry pomysl;/ dzieki za pomoc;/

Gość bywalec1
Nie ma za co.. A teraz poważniej: po co pozbywałaś się tego ślicznego futerka? Chyba tylko po to żeby producent tego kremu kupił sobie nowego jaguara albo porsche. Poczekaj aż odrośnie i więcej nie kombinuj to nie będziesz miała problemu.

ja po depilacji zawsze stosuje mocno nawilzajacy balsam lub oliwke.sprobuj depilowac sie po kapieli jak skora jest nagrzana wowczas mniejsze prawdopodobienstwo wystapienia podraznien

Balsam, oliwka... FUJ!! I przy seksie francuskim facet musi ci tą całą chemie zlizać :( Ja już wolę wydłubać tych parę włosków z zębów niż się tak truć! :P

bywalec 1 -->wyobraz sobie ze moja lepsza polowa woli zlizywac chemie, niz wydlubywac wloski. Ponad to nie kazdy mysli twoimi kategoriami.

No, to każdy ma to co lubi. Moja Pani ma śliczne, naturalne futerko które mnie niesamowicie kręci. Ale masz rację - są gusty i guściki (to tak jak z biustami) Pozdrawiam i życzę... zdrowej cery. :D

śmieszne są------> Sam(a) jesteś śmieszy/a. Ona ma bezwzględny zakaz robienia czegokolwiek ze swoją fryzurką. Co nie znaczy, że we wszystkim mnie słucha. Niestety goli się pod pachami bo mówi, że śmieliby się z niej w pracy. A szkoda bo czuprynki pod paszkami u dziewczyn też mnie b. kręcą - ale to dziś wielka rzadkość.