Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia203

wrastajace wlosy po depilacji

Polecane posty

co jest powodem wrastajacych wlosow na nogach po depilacji? probowalam juz wszystkiego - peelingu, goracej kapieli przed depilacja. moze jest cos o czym nie wiem?? dziewczyny piszcie czy tez macie taki problem i jak sobie z tym radzicie? ja mam dosyc \"wyciagania\" tych wrosnietych wloskow.

Gość być chwile
a czym sie depilujesz?

Gość mam taki problem
tylko długie spodnie mi już pozostały. próbowałam wszystkiego. zastanawiam się już tylko nad laserową depilacją.

Gość cocoonuut
zapewne w raczce byl depilator lub plastry....to one powoduja, ze wloski wrastaja pod skora a nie na zewnatrz tez mam taki problem:| i zaluje :) mialam piekne nogi bez krostek i wrastajacych wloskow czysto gladko cudo- a teraz mam jeszcze z prawa noga problem....zanim bede depilowacx noge mocze ja w goracej wodzie smaruje oliwka i zelem i ostra gabka antyceulitowa masuje -skora jest troche czerwona ale to normalne nastepnie nie gole tego miejsca pod wlos tylko z wlosem

Gość nowanalato
golisz ? znaczy maszynką ? czy woskiem...

depilatorem pozbywam sie wloskow, nie mam sily do maszynki bo musialabym to robic prawie codziennie

Gość a ja gole maszynka
i tez mam straszny problem z wrastajacymi wlosami i zapaleniem mieszkow wlosowych... Wiec raczej nie ma raguly.. Ponoc sa jakies kremy zapobiegajace wrastaniu wlosow i pewnie bym kupila gdyby na necie bylo wiecej opinii o dzialaniu tych kremow. Ale niestety... moze dlatego ze sa drogie..?

Gość mam taki problem
mnie nawet po goleniu się robią krostki i podrażnienia. poza tym musiałabym golić codziennie. używałam Kalo. nie pomógł.

Gość basie203
no wlasnie tez slyszlam o takich kremach, ale kompletnie nie wiem jakiej fimy i czy warto... moze ktos moglby cos doradzic?

Gość mam taki problem
przecież piszę, że ni warto. kilka lat temu wydałam ponad 150 zł i nie pomogło.

Gość narzeczona - ania
ja uzywam zwykłej maszynki do golenia nóg moja siorka goliła depilatorem i jej sie zrobiło to samo wrastajace włosy pod skóre depilator wyrzuciła a nogi musiała długo leczyc miała z tym powazny problem od tych włosków wrastajacych przeciez moze sie zrobic zakazenie ja bym w rzyciu nie uzywała depilatora