Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppp

przemiana materi

Polecane posty

Gość ppppppppp

prosze tu o srodki a najlepiej herbatki ziola poprawiajoce przemiane materi ps. po czym mozna poznac jako sie ma przemiane materi?

Gość lololo
Po czym poznać? Napisz jak często robisz kupkę.

Gość ppppppppp
od lutego musialam ograniczyc jedzenie i przeszlam na zdrowe(refluks itp) 169cm waga ok 60 kg kupka co drugi dzien duze kloce i problemy ze zrobieniem a jem 5 posilkow srednich, duzo wody

Gość ppppppppp
jestem na diecie ale nie glodowce 1000 kalori

Gość pppppp
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość lololo
wg mnie przy takiej diecie organizm praktycznie nie ma co wydalać, wszystkie składniki są wchłaniane. Dlatego też uważam, że dokładanie do tej diety herbatek przeczyszczających, poprawiających przemianę materii to głupota i można się jeszcze nabawić jakiegoś choróbska. Ja też jestem szczuplutka i załatwiam się czasem co 3 dni, czasem codziennie i wg mojego lekarza jest jak nabardziej ok. Myślę że nie masz co się przejmować.

Gość od gastroenterologa
No więc tak.... Jezeli jesz mało-czyli 1000 kalorii dziennie to nie spodziewaj sie,że będziesz robiła wielkie kupy. Jeżeli chcesz wyprózniac się częściej,bo czujesz się napompowana to możesz: -pić herbatki z senesu(radze nie przesadzac,bo są silnie przeczyszczające) -kup Lactuloze(działa przczyszczająco) -kop Forlax(działa bardzo przeczyszczająco) Jedz suszone sliwki i figi. Radze nie stosowac wszystkich preparatów jednocześnie-bo się odwodnisz,tak cię pogoni do wc:O Pij duzo,jedz śliwki i spróbuj ten sense.:)

Gość pppppp
dzieki za odp a co do kupy to niby okej ale so duze i czesto boli przy robieniu i chuda tez nie jestem

Gość od gastroenterologa
Jedz slwiki.Kupy nie będą tak twarde.

Gość lololo
chuda możesz nie być, ale zauważ, że kiedyś jedząc więcej organizm dostawał więcej, teraz ograniczyłaś mu pożywienie więc jak tylko cokolwiek dostanie zabiera wszystko :) Stąd kupka co dwa dni a nie codziennie

Gość pppppp
wielkie dzieki kochane balam sie ze to moze byc zwiozane za zdrowiem kamien spadl mi z serca buziaczki