Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynettttttka

novynette - kto przytył, komu urosły piersi?

Polecane posty

Gość novynettttttka

dziewczyny chciałabym poznać Waszą opinię na temat tych tabsów, brałam do tej pory cilest i był ok, wprawdzie ani piersi nieurosły ani cera lepsza,włosy też wcale wolniej się nie przetłuszczały... jak jest z novynette u Was kochane? :) pozdrawiam ps. ile w Wawie kosztują? ja dostałam dziś 3 opakowania od ginka gratis:)

Gość novynettttttka
jeszcze mam pytanie odnośnie kolejności brania, cilest był prościutki brało się po kolei, tutaj są cyferki i jest oznaczony jeden tydzień dniami tygodnia... przy starcie jest jedynka czyli jak mam okres zaużmy w czwartek to biorę jedynke,nie?to czemu przy piatej tabletce jest poniedziałek?u mnie nie wyjdzie poniedziałek... o co chodzi? :) pozdrowionka

novynette faktycznie są fatalnie oznaczone ale niestety trzeba to przełknąć...nie widzę jednak problemu. zaczynasz w czwartek to mozesz sobie brać tabletkę z oznaczeniem czwartek. nie ma róznicy czy bedzie to piąta czy siódma w opakowaniu. wszytskie maja ten sam skład. ja brałam novynette dosyc długo i nie zauwazyłam ani tycia ani powiększenia piersi.

Gość novynettttttka
no niby nie ma znaczenia ale jednak piszą by brać od "startu" :p

bo im wolno to piszą:) i nie \"niby nie ma\" tylko nie ma znaczenia. novynette to tabletki jednofazowe czyli kazda z tabletek ma taki sam skład przez cały cykl brania.