Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość For U

Wyglad zewnetrzny.

Polecane posty

Gość For U

W okolo widze duzo par. Zazwyczja sa to "cukiereczki" i "laseczki".. Wiecie o co mi chodzi. Panieny wymalowana, kg tapety, poubierane w markowe ciuchy, chlopacy to samo. Nawet nie chodzi juz o to... Bo w koncu nie wiem jacy oni wszyscy sa " w srodku". Z takiego "srodka" znam jedna panienke z bloku. Jest BARDZO LADNA, korzysta z zycia jak sie patrzy. Umawia sie z 2 na raz i jeszcze bajeruje kilku innych. Dlaczego takim za przeproszeniem szm... sie wszystko udaje? Nie wiem czemu jej adoratorzy widza tylko jej nogi i tylek, ale nie potrafia logicznie pomyslec, skojarzyc fakty... Ehh tak to jest jak sie tylko pozada. Wtedy nic sie juz nie liczy. Oczywiscie nie uogolniam do WSZYTSKICH facetow na swiece, ale np. niektorzy moi koledzy w liceum i studenci zadaja sie z naprawde glupimi, slodkimi idiotkami, ktore na dodatek ciagna od nich kase.

Gość SEBASTIAN Z FRANKFURTU
TACY SA FACECI LATAJA ZEBY SIE WYRZYC A "NORMALNEJ" DOPIERO PUZNIEJ SZUKAJA JAK RODZINE CHCA ZALORZYC

Gość ehhhhhhhhh...
"Nie wiem czemu jej adoratorzy widza tylko jej nogi i tylek, ale nie potrafia logicznie pomyslec, skojarzyc fakty" Zakladasz że to oszustka? a jej faceci to naiwni chłopcy o romantycznym usposobieniu którzy widza w niej anioła ?:D Zejdz na ziemie , podoba sie im bo jest taka jak oni chcą - innymi słowy jest w ich typie :P Nie zazdrość ,naprawde nie warto :P

takie zycie. W sumie mnie to tak nie boli, ale wkurza jak niektorzy faceci jada takie panienki a pozniej jak jakas na nich spojrzy i okaze zainteresowanie to leca na kiwniece palca

Gość w obie strony jest tak
samo :D

Gość facet 17 cm maczo
a powiedz mi, jak one w porównaniu do ciebie wypadają fizycznie masz nadwagę, masz nieciekawą twarz? tylko szczerze!

Gość ..upsss
a do kogo to pytanie było???

Gość czyli
tak, ja mam nieciekawa twarz i do tego jestm wysoka i co mam zrobic? obciac sobie glowe i nogi? ale na mnie nikt nie zwraca uwagi, chociaz tez o siebie dbam.

Gość venom squaddd
a kto wie czy jakbyś ty była taka ładna nie byłabyś taka sama ? zazwyczaj tak jest, nie masz urody musisz nadrabiać charakterem....

Gość Hrabia Monte Chriiisto
Czyli to , że umawia się z facetami, którz jej pewnie te wypady fundują to dla ciebie wszystko ? "Dlaczego takim za przeproszeniem szm... sie wszystko udaje?"