Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malennnnka

co ma nadzerka do antykoncepcji??

Polecane posty

Gość malennnnka

czesc kobietki, ponad pol roku temu poszlam do lekarza po tabletki anty, bo mam swojego misiaczka i chcialam o tym wczesniej pomyslec a nie na ostatnia chwile, no i gien wykryl u mnie ogromna nadzreke wymagajaca 3 zabiegow krio :/ a po kazdym 8 tygodni czekac az sie zagoji.. i tak czekam juz pol roku a tabletek nadal nie mam :/ bo gien uwaza ze musze byc super zdrowa zeby mi tabletki przepisal... tylko kto wytrzyma pol roku bez jakichkoliwek piszczit??!! nie mysle tu juz nawet o seksie, no i oczywiscie co miesiac mam urojenia itpe mam pytanie?? czy ten lekarz ma racje?? czy moze zmienic lekarza?? bo juz chociaz dla swietego spokoju vchcilabym brac te tabletki... no bo co ma nadzerka do antykoncepcji??!! no bo jak mi lekarz powiedzial dopiro pod koniec maja mi przepisze jakies tablety.. a ja juz mam naprawde dosyc tego stresu :/// co sadzicie??

Gość dziwny ten gin
ja mam nadzerke (mala) i biore normalnie tabletki jak kazda moja znajoma

Gość coś jest takiego
ze jak masz duza nadzerke i ja usuwasz, to anty moze pogorszyc sprawe - znajomej (zrobila dokladnie tak jak ty chcesz - usuwala, poszla do innego sciemnila ze jej lekarza nie ma i potrzebuje tylko recepte i zaczela brac - skrobali jej to ze scianki, 3mc abstynencji wszelakiej no i bol taki ze plakala) wiec sie zastanow. mozesz isc do innego lekarza ale nie zatajaj ze leczysz nadzerke.. a twoj facet sorry gumy nie moze stosowac zebys ty sie martwic nie musiala czy wpadniesz w tym miesacu czy nie...?

Gość malennnnka
hmmm dziwna sprawa .. troche mnie nastraszylas :/ a moj facet gumek nie uzywa bo jeszcze nie uprawiamy seksu, ale wiesz jak jest zcasem.. seksu byc nie musi... i to mnie amtrwi :/ i przez to mam schizy poznije, ze moze cos sie tam przedostalo, ze moze przeniosl itp.. no bo rozumiem troche czekac ale pol roku??!! :/ ale jak mam miec poznije problemy jeszcze wieksze niz mam to chyba wole poczekac..

Gość malennnnka
kobiertki wypowiadajcie sie prosze, jak bylo u was??

Gość ale przecież przy
krio nie można seksu uprawiać, więc po co ci teraz tabsy????