Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłe hłe...

Poznałem 50-letniego geja

Polecane posty

Gość hłe hłe...

He he :classic_cool: Poznałem jakiś czas temu 50-letniego geja. Koleś ma wyraźnie na mnie ochote, chociaż nie powiedział mi tego wprost to walił takie aluzje, że trudno sie nie domyślić :classic_cool: Zaprosił mnie do swojej chaty pod pretekstem wypicia piwka ;) i wtedy wyszło o co mu tak naprawde chodzi :D Chociaż mu mówiłem, że jestem hetero koleś i tak nie odpuszcza i dzwoni do mnie co kilka dni i chce sie umówić hehe :classic_cool: Pewnie w ten weekend bede sie z nim widział i sie zastanawiam co zrobić :) Bo gość jest naprawde dziany, ma wyjebaną chate na przedmieściach, mieszka sam i nie wiem czy może jak u niego znowu będe to mu nie napierdolić i zajebać mu co nieco z domu :D:classic_cool: co wy byście zrobili? ;)

jeśli to prawda, to jesteś...CHAMEM. Wychodzi Twoja delikatnie zabarwiona homofobia, wykorzystujesz czyjeś zaangażowanie i cokolwiek szczere, zamiary, igrasz na jego uczuciach. To, że jest gejem, nie znaczy, że musisz go od razu poniżać i wykorzystywać sytuację dla swoich korzyści. Odpuść sobie, zamiast krzywdzić kogoś. A może gościu jest napakowany? Ma kamery w domu (skoro jest taki bogaty)? W jakiś sposób potem Cię namierzy? Wiem, może przesadzam, ale ja bym się szczerze zastanowiła, zanim bym się wpakowała w jakieś niezłe gówno.

Gość hłe hłe...
jakie uczucia? :D koles chce sobie poruchac i tyle :D nie mam nic do gejów, nie jestem homofobem, ale widze po prostu okazje do wzbogacenia sie :classic_cool:

nie chodzi o uczucia w sensie miłości, nie napisałam przecież nigdzie, że on się w Tobie zakochał. Chodzi o to, że możesz go zranić w sposób emocjonalny- zaufał Ci w jakiś sposób, a Ty go bezczelnie oszukujesz. Czy chciałbyś, aby Ciebie ktoś tak potraktował? Radzę Ci, odpuść sobie.