Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie

brazowy śluz

Polecane posty

Gość martwie sie

Hej! Mam pewien problem,ktory mnie marwi. przez ostatnie 2 m-ce nie mialam zadnego kontaktu ze swoim facetem.teraz wrocil i po kazdej wspolnie spedzonej nocy na majtkach mialam brazowe plamy a rano wydobywal sie brazowy sluz(ale tylko rano i w niewielkich ilosciach).dodam tylko ze nie kochalismy sie tylko on piescil mnie paluszkami.czy cos ze mna nie tak?prosze o odpowiedz

Gość Eww
Rozumiem że nie stosujesz żadnej hormonalnej antykoncepcji? Wydaje mi się, że czasem moze tak byc przez rozregulowany cykl.. Kiedys tez tak mialam i bylo to przez rozregulowany cykl a potem zaczelam brac tabletki anty..

Gość martwie sie
nie stosuje zadnej antykoncepcji.ale jestem pewna ze przyczyna sa wlasnie pieszczoty mojego chlopca.bo jednego dnia tego nie robilismy i ba drugi dzien nic nie bylo....myslicie ze powinnam udac sie z tym do lekarza?

Gość Marta1983
Mógł podrażnić cię paznokciem ale brązowy kolor jest niepokojący. Może lepiej idź do ginekologa niech cię zbada.

Gość martwie sie
kurcze ale chyba tez niemozliwe zeby codziennie drasnal mnie paznokciem...ale tez o tym pomyslalam.kurcze no,znowu cos ze mna nie tak:(