Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibliografiiia

bibliografia

Polecane posty

Gość bibliografiiia

gdy chcę umieścić w bibilogafii dwa wiersze albo trzy z jednej ksiązki to jak mam to zapisać? jako jedna całośc, po przecinku wymieniając te wiersze czy każdy wiersz w innej lini?? np.:1.Morsztyn Jan Andrzej: Cuda miłości, Do trupa [w.] W: Cuda miłości. Wyd. 1. Rzeszów: Krajowa Agencja Wydawnicza 1988. czy: 1.Morsztyn Jan Andrzej: Cuda miłości. [w.] W: Cuda miłości. Wyd. 1. Rzeszów: Krajowa Agencja Wydawnicza 1988. 2.Morsztyn Jan Andrzej: Do trupa. [w.] W: Cuda miłości. Wyd. 1. Rzeszów: Krajowa Agencja Wydawnicza 1988.

Gość nie ma nic wspólnego
nieee, wpisujesz tak: 1.Morsztyn Jan Andrzej: Cuda miłości. W: Cuda miłości. Wyd. 1. Rzeszów: Krajowa Agencja Wydawnicza 1988. 2.Tamże i jest tak jak trzeba, pamiętam jak na maturze trzeba było tak, teraz na studiach - to samo.

Gość bibliografiiia
czyli dwa oddzilnie?? kazdy wiersz jako oddzielny numerek??

Gość bibliografiiia
no ale patrzcie jak to wygląda: 1.Morsztyn Jan Andrzej: Cuda miłości. W: Cuda miłości. Wyd. 1. Rzeszów: Krajowa Agencja Wydawnicza 1988. 2.Morsztyn Jan Andrzej: Do trupa. W: Cuda miłości. Wyd. 1. Rzeszów: Krajowa Agencja Wydawnicza 1988. 3.Sęp-Szarzyński Mikołaj: O krótkości i niepewności na świecie żywota człowieczego. W: Rytmy abo wiersze polskie oraz cykl erotyków. Wyd. 2 zmienione. Wrocław: Zakład Narodowy Imienia Ossolińskich 1973. 4.Sęp-Szarzyński Mikołaj: O wojnie naszej, którą wiedziemy z szatanem, światem i ciałem W: Rytmy abo wiersze polskie oraz cykl erotyków. Wyd. 2 zmienione. Wrocław: Zakład Narodowy Imienia Ossolińskich 1973. 5.Sęp-Szarzyński Mikołaj: O nietrwałej miłości rzeczy świata tego. W: Rytmy abo wiersze polskie oraz cykl erotyków. Wyd. 2 zmienione. Wrocław: Zakład Narodowy Imienia Ossolińskich 1973.