Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajagaja

nie moge spac

Polecane posty

Gość ajagaja

jak sie poloze na plecach lub na boku nie moge oddychac, podstawiam wiec 4 poduszki i spie niemal nasiedzaco... co pol godziny latam siku w nocy, mam ogromne skurcze przepowiadajace... no paranojato to dopiero 35 tydzien chce sie wyspaacccccccccccccccccccc

Ja mam skurcze od 30tc(teraz już 38),piasek schodzi mi z nerki więc pije wode Jana(i latam w nocy co 7 minut siku),Leżeć nie moge bo dziecko już bardzo mocno uciska mi na ....Jeszcze wszystko przed Tobą.A tekst ,że\" Ciąża jest najpiękniejszym momentem w życiu kobiety\"mógł wymyśleć tylko FACET.

Gość ajagaja
aaa zapomnialam o zajebistej zgadze;/ ja nie wiem czy to normalne ale od dzis bola mnie zebra.. czyje jak boje bejbe naciska a nie z ogromna sila

Gość kamilka25
nic nowego ja tak mialam od 25 tygodnia do tego kazdy przekulanie sie na 2 bok to ogromny bol , nie mowiac juz o wstaniu w pasie do porodu mialam 102 cm wiec brzuszek raczaj maly a nastekalam sie ze hej :-/ nic tylko czekac rozwiazania pozniej minelo

Gość ajagaja
a skurcze co z nimi robicie i ze zgaga... ja mam juz dosyc renie...;/

Na zgage pomógł mi tylko ranigast,a ze skurczami to było tak.Dwie noce przepłakałam z bólu,budziłam męża żeby masował mi nogi.I kupiłam magnefar b6.Jest lepiej.

Gość uuuuuuuuufffffff
Wydarzenie, o którym zdecydował się opowiedzieć, przerywając ponad dziesięcioletnie milczenie, miało miejsce w dniu 5 maja 1981 roku, około godziny 18:00. W tym czasie stacja kosmiczna Salut-6, w której załodze się wtedy znajdował, leciała nad Południową Afryką w stronę Oceanu Indyjskiego. Skończywszy wykonywać przewidziane porządkiem dnia na stacji ćwiczenia gimnastyczne, Kowalionok wyjrzał przez iluminator i ujrzał w nim znajdujący się w pobliżu stacji nieznany obiekt. W Kosmosie niezmiernie trudno jest ocenić rozmiary i dystanse na oko. Może się zdarzyć tak, że ktoś zobaczy całkiem mały przedmiot, który de facto jest dużym obiektem znajdującym się w dużej odległości. I vice-versa. Jakkolwiek by to nie było - w najbliższej przestrzeni pojawiło się coś niezwykłego. Tajemniczy obiekt miał kształt elipsoidy i leciał na jednakowej wysokości ze stacją kosmiczną, identycznym kursem i nie przybliżał się, ani nie oddalał od niej. Do tego wszystkiego, ów NOO (Nieznany Obiekt Orbitalny - przyp. B.R.) wybiegał trochę do przodu lub pozwalał, aby stacja wyprzedzała go na swej trajektorii. Naraz kosmonautę oślepił jaskrawożółty błysk światła, przypominający bezgłośny wybuch. NOO zmienił się w błyszczącą złociście kulę. Widok był bardzo piękny. Ale rychło okazało się, że był to jedynie początek. Po około 1-2 sek., gdzieś poza polem widzenia najprawdopodobniej miał miejsce jeszcze jeden taki świetlny wybuch, a to dlatego, że kosmonauta zobaczył drugą taką samą, złocistą kulę. Potem na niebie pojawił się obłok jakby dymu, który szybko przybrał kulistą formę. Stacja leciała na wschód i szybko przybliżała się do terminatora - strefy zmierzchu - oddzielającej dzień od nocy. Kiedy stacja weszła w cień Ziemi i nastąpiła noc, wszystkie trzy kule znikły z widoku. Żaden z członków załogi już ich więcej nie widział.

Gość kamilka25
na skurcze nie pomoglo nic zalezy jeszcze jakie te "porodowe" fenoterol, nie pomagal na lydek pomogl aspargin dodam ze urodzilam prawie miesiac szybciej, z powodu wlasnie kurczy :-/

Gość ajagaja
nie lydek... brzuch mi tak spina ze spac sie nie da;/

Gość ajagaja
chyba zaczne brac magnezin na te skurcze