Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka007

antykoncepcaj w mlodym wieku

Polecane posty

Gość milka007

czy w wieku 16 lat mozna zaczac przyjmowac pigulki??

Gość Eww
zawsze lepiej poźniej niz za wcześnie. ile let masz regularny okres?(o to zawsze sie pyta ginekolog)

Gość A po co Ci tabletki
nie za wcześnie na seks?

Gość A po co Ci tabletki
Nie żebym Cię oceniała, po prostu pytam. Bo jak dla mnie to zbyt wczesny wiek, żadna metoda nie daje 100% pewności, a dziecko poważna sprawa;) Poza tym do pewnych rzeczy lepiej dojrzeć. I nie mówię tego jako stara baba, tylko 20-letnia młoda dziewczyna. Co do pytania. Myślę, że o tym powinien zadecydować lekarz. Jego zapytaj. Nie nas:)

Gość Marta1983
ja zaczęłam współzyć jak miałam 15 lat nikogo nie oceniam bo to każdego prywatna sprawa. Ważne że dziewczyna chce się zabezpieczać to jest godne pochwały w tak młodym wieku. Widać że nie myśli o seksie jak małolata tylko jak dorosła chce się zabezpieczać wie jakie są skutki.. Idź kochana do ginekologa. Przepisze ci antykoncepcje. Ale jednak w tak młodym wieku najlepsze będą prezerwatywy nie warto od początku chemią się szpikować

Gość A po co Ci tabletki
A ja oceniam:o?

Gość A po co Ci tabletki
Mogłaś zacząć uprawiać seks nawet w wieku 11 lat i co z tego? Nic nie zmieni faktu, że autorka jest młoda. I dojrzałość nie ma tu nic do rzeczy. Bo nawet fizycznie jej rozwój się jeszcze nie zakończył. I tyle. Chce, to rozpocznie współżycie. W końcu seks jest dla ludzi. Ich decyzja, ich życie, ich przyjemność;)

Gość A po co Ci tabletki
Mogłaś zacząć uprawiać seks nawet w wieku 11 lat i co z tego? Nic nie zmieni faktu, że autorka jest młoda. I dojrzałość nie ma tu nic do rzeczy. Bo nawet fizycznie jej rozwój się jeszcze nie zakończył. I tyle. Chce, to rozpocznie współżycie. W końcu seks jest dla ludzi. Ich decyzja, ich życie, ich przyjemność;)

Gość milka007
od 4 lat mam okres. regularny mniej wiecej od 2 lat:)

Gość milka007
aha i wydaje mi sie ze nie za wczesnie na seks, z chlopkiem, z ktorym chce wspolzyc jestem juz prawie 3 lata :D a jak myslicie lepiej isc do prywatnego ginekologa?

Gość wiedzma_wroc
jestes juz z nim 3 lata.Czyli od 13 roku zycia.to faktycznie powazny zwiazek,hahahahahahahahhahahahahahahahaha.Do ksiazek !!!!

Gość kinga22
mozna pozatym uwazam ze mogłabys jeszcze poczekac z nimi pare lat.to pa