Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasta cukrowa

pasta cukrowa do depilacji! wlaśnie robię!pomocy!!!!

Polecane posty

Gość pasta cukrowa

gotuję już 40 min i nadal jest rzadka! czy to dobrze? jaką powinna mieć konsystencję przed odstawieniem jej do ostygnięcia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pasta cukrowa
prosze o wskazówki! nadal nie gęsta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z pasta tez mialam problem ale rzeczywiscie jak zacznie sie pienic i jest juz ciemna to wystarczy, dzieki niej mam gladkie pachy :) ale problemow to tez z tym bylo, wszystko w domu poklejone, a po ktoryms z koleji przykladaniu i odrywaniu pasta zostala cala na skorze i cala buylam poklejona czy mozna jakos temu zaradzic???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zakretka
dziii....dlaczego tak dluga ja gotujecie? ja swoja gotuje nie dluzej niz kilka minut, tylko dopoki krysztalki cukru sie calkowicie nie rozpuszcza...zawsze wychodzi idealna... kotki2 - sprobuj przed nalozeniem pasty posypac skore talkiem do ciala.. no i wloski nie moga byc zbyt dlugie, bo wtedy nie dosc, ze boli, to jeszcze jest wieksze prawdopodobienstwo, ze pasta przylgnie do skory na amen i nic nie wyrwie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zakretka
aaa...tylko uwazaj, zeby tego talku nie bylo zbyt duzo..pamietam, ze ten myk z talkiem byl podany na instrukcji wosku do depilacji na goraco, nie mam pewnosci, czy pasta cukrowa czesciowo "skazona" talkiem bedzie dalej miala swoje cudowne wlasciwosci. ale sprobowac mozna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zium
naprawde wam to wychodz? ja probowalam dzis dwa razy, jak probouje ogniatac robi sie twarde jak kamien

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zakretka
byc moze masz zly przepis...mi wychodzi zawsze, od pierwszego razu..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×