Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DrugStore

bardzo dziwne objawy...

Polecane posty

Gość DrugStore

dzis wzielam ostatnią pigulke z 1 mojego opakowania ( yasmin) generalnie czulam sie ok pod koniec tylko zaczelam dostrzegac jakies dziwne objawy... mam straszne lamliwe paznokcie wypadaja mi wlosy ostatnio mam obrzydliwe brazowe uplawy a dzis zauwazylam ze moje miejsca intymne.... wargi lechtaczczka bla bla bla sa starsznie powiekszone.....bardzo mnie to martwi nie mialam tak nigdy. miesiac temu bylam po tabletki lekarz badal mnie bylo wszytsko ok. kochalam sie kilka razy juz bez dodatkowego zabezp. mam nadzieje ze to nic zlego, co sadzicie????????

Gość yyyygrrek
dziwne moze jestes jednak w ciazy...tabletki to nie 100% gwarancji a no i przy 1 opakowaniu to juz wogle

Gość DrugStore
;((

Gość DrugStore
prosze Was, napiszcie cos, zaczelam sie teraz naprawde bac ...

jeśli brałaś mniej wiecej o tej samej porze nie wymiotowałaś nie miałaś biegunek... to nie masz sie czym martwić :) pozdrawiam

Gość DrugStore
tak bralam cooedziennie o tej samej porze, raczej nie bylo takich syt. abym mogla pozbyc sie tabletki zanim sie wchlonela .... ale i tak te objawy.... boje sie ;(

ja ostatnio w czasie siedmiodniowej przerwy w ogóle nie krwawiłam jestem teraz przy piątym opakowaniu... też się bałam ale przeczytałam w ulotce ze tak może się dziać :) jeśli jesteś przy pierwszym opakowaniu to moze to jakies skutki uboczne... nie od razu ciąża.... ja kochałam sie ze swoim facetem po 3 tabletkach pierwszego opakowania... i zawsze bez dodatkowego zabezpieczenia i jest dobrze :) nie słyszałam jeszcze żeby ktoś wpadł przy yasminkach głowa do góry

Gość DrugStore
boje sie bo to bylo na samym [poczatku brania tabletek.....bodajze w 7 dniu ich przyjmowania... no i moj facet skonczyl we mnei wiec jest prawdopodobienstwo :((((( to moje 1 tabletki dlatego tak swiruje

31marca mialam wpadke byl to 23dzien cyklu a mam minimum 30dniowe i od okolo 3-4dni bola mnie bardzo jajniki niby jak na okres ale okres nie przychodzi wczoraj i dzisiaj podczas kapania \"wyszedl\"ze mnie sluz podobny do bialka surowego jajka a dzisiaj sluz ten byl lekko brazowy nie wiem co mam o tym myslec:(Pomozcie