Gromit 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 Dziewczynki byłam dziś u ginekologa, ze względu opóźniającej się miesiączki , ( generalnie ciążę wykluczyłam , po 2 testach i Beta HCG ujemnych)zrobiono mi USG i stwierdzono, że najprawdopodobniej mam polipa endometralnego?? Co to takiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 12, 2007 czyżby nikt o tym nie słyszał?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala00 Napisano Kwiecień 12, 2007 Slyszałam o torbielach endometrialnych,ale o polipach nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarodziejka123 Napisano Kwiecień 13, 2007 lekarz nie ma nigdy poewnosci czy to cysta endometrialna czy czekoladowa, smoalsta krwista... roznie to nazywają. Ale jezeli to endometrialna ( co potwierdzą inne badania lub laparoskopia), to oznacza ze masz początek endometriozy = przesrane !!!!!!! Ja wlasnie rozpoczełam walke z tym swinstwem!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala00 Napisano Kwiecień 13, 2007 Zgadzam sie z przedmowczynią ,myslę ze twoj lekarz mial na mysli torbiel endometrialną. TEż mam endo pezewalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach