Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blau

Jakimi byliscie dziećmi ?

Polecane posty

Gość blau

Poproszę o fajne opisy, zachowania, urody, charakterrku. czy wyrosło z Was to, co się zapowiadało ? ;)

Gość isobel
wyrosło znacznie lepsze...;)

jasne kudłatki , burza loków , wygląd aniołka a potrafiłam po ścianie wspiąć się pod sufit:) Istne piekło robiłam wszędzie gdzie sie pojawiłam, teraz jestem spokojna :P

no ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem. Jak moi rodzice oglądają \"Nianię\" toz rozrzewnieniem wspominją jaka byłam cudowna:) popsułam się dopiero w liceum:p

Gość jaka to o
bylam ladnym, cichym i spokojnym dzieckiem, lubilam sie sama bawic, ale nie bylam egoistka, bylam pomocna i... jestem taka do teraz ;)

Gość dorosła kobieta
Siostra była faworyzowana ja obrywałam,wiec ciągle pyskowałam. Jestem nerwowa do dzisiaj.Dzieki wrednemu dziecinstwu swietnie sobie radze w zyciu,potrafie sie wygrzebac z kazdego g...:) Uroda kiedys srednia,ale rozkwitłam jak łabędź:),figure tez mam lepsza niz w wieku nastoletnim,ogólnie jest ok

Gość jaka to o
chociaz nie do konca, bo z wiekiem pojawilo sie pare paskudnych cech :O

grzeczna, spokojna malo plakalam wczesnie zaczelam sama sie ubierac, grzecznie wstawalkam sama do zerowki;0 wczesnie zaczelam sama sobie robic jesc ;) :D

fatalny niejadek, jadlam tylko suche bulki pod warunkiem ze byly to kajzerki..... obgryzalam paznokcie i dlubalam w nosie :D niesmiala tez bylam..... i przez pierwsze 3 lata niemalze bez wlosow na glowie:D a jak sie klaki rzucily to hoooooooooooo :D skret fal niemozliwy :D

Gość jaka to o
:D teraz to w sensie ze lubie pobyc sama i nigdy mi sie nie nudzi, zawsze sie czyms ciekawym zajme ;)

bylam troszke tlusciutka, mialam wloski do pasa. nie chcialam chodzic do przedszkola, plakalam darlam sie i ogolnie przynosilam wstyd mojej mamie...biedna wspolczuje jej :P kazdemu doroslemu mowilam dziendobry (myslalam, ze tak trzeba;) i przygarnialam wszystkie pieski jakie krecily sie w okolicy;) hmm czy wyroslo to, co sie zapowiadalo? chyba nie;) nie jestem juz na szczescie tlusciutka ;) niestety nie mam wlosow do pasa, dziendobry mowie tylko znajomym ludziom ;) no i pieska mam jednego...ale dokarmiam bezdomne zwierzaki ;)

mała zadziora z lokami na głowie.......biłam się z chłopakami....bo mnie wkurzali:P coś mi z tej zadziorności zostało:D jadłam gips, czy coś tam, ze ściany i nic więcej....

Poźno zaczęłam mówić, ale kiedy zaczęłam to sypałam pełnymi zdaniami. Nigdy nie raczkowałam, od początku chodziłam, najpierw ostroznie przy szafkach a potem już tylko śmigałam, ale nauczyć sie stać sama też nie potrafiłam długo:D W przedszkolu chowałam buraki z obiadu do białych rajstop bo ich nie lubiłam a przedszkolanki pilnowały żeby wszystko zjadać. Wkładałam kredki woskowe do nosa i smarkałam potem na kolorowo. W starszakach czułam niezmierną potrzebe przebywania w centrum uwagi, mialam durne pomysły z koleżanką;) Jako dzieciak duzo chorowałam, przeszłam chyba wszystkie mozliwe choroby. Nie byłam grubiutka ale mówiono na mnie w rodzinie \"kluska\" bo jako niemowlę byłam przekarmiana przez moją mamę, która ciągle narzekała, że za mało jem;) Byłam bardzo kulturalna, dzieki wychowaniu mojej mamy, podnosiłam śmietki z ziemi i wyrzucałam do kosza, wszystkim sie kłaniałam i mówiłam dzień dobry;) Jestem jedynaczką, dlatego ciągle ciągneło mnie do dzieci z przedszkola, sąsiedztwa czy wszelkich innych napotkanych. bardzo łatwo i szybko nawiązywałam znajomości z obcymi. Często byłam zmuszona spać sama w domu, wracałam ze szkoły z kluczem na szyi, szybko nauczyłam sie robić sobie jeść. Do tej pory jestem towarzyska, zaradna, niezależna, chcę wieść prym wśród innych, jestem kulturalna, już nie choruję;) Zawsze byłam trochę bardziej dojrzalsza niż rówieśnicy;) A co ze mnie wyrośnie, zobaczymy za kilka lat;)

Gość bylam beznadziejnym
przemadrzalym tlusciochem, potwornie przekarmionym przez moja matke, ktora nawet teraz do tego sie nie przyznaje:) ogolnie ciezkie dziecinstwo hehe i przemili rowiesnicy nie akceptujacy tlusciochow sprawili, ze teraz sobie poradze ze wszystkim i raczej nikt mi chetnie nie podskakuje:)

Ja bylam wesola ale chorobliwie niesmiala, taka grzeczna dziewczynka, dobra uczennica, utalentowana artystycznie, ladna. Teraz ta \"grzecznosc\" przeszkadza mi troche w zyciu, a troche pomaga.

Gość blau
Piszcie, piszcie, wszystko czytam :)

A ze mnie był niezły wodzirej :D . Zakładałam kluby, wstęp miała tylko \"elita\" ... Małe dzieciaki za to za mną sznurem szły... Aniołek i diabełek w jednym :D Temperament mi został do dziś :P Może czasem jestem nieśmiała... (wbrew pozorom) :D

Gość gość
byłem dzieckiem zalęknionym, bardzo wstydliwym, czasem perfekcjonistą, posłusznym, skrajnie aspołecznym, skrajnie leniwym, powolnym, bez ambicji, skrajnie niezaradnym i niesamodzielnym

Gość rumniety
bylem najlepszym dzieckiem swiata. Kazdy mnie kochał, kazdego byłem pupilkiem i tak mi zostalo do dzis ale dziurawilem przescieradla na podworku jak strzelalem z łuku, lałem sie z kazdym, juz jako uczen trzeciej podstawowki ... a niewazne :P, strzelałem do piesków z wiatrówki co chwile mialem porwane ubrania , podeszwy w butach zawsze jesc mi wolaly bo mialem rower bez hamulców, jak wracalem z podworka byłem najbrudniejszym dzieckiem w mieście:P yyyyyy w sumie juz jako dorosły człowieczek robiłem niezły burdel :D