Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy swiata ludzi

dlugosc czy intensywnosc penetracji wazniejsza ?

Polecane posty

mam pytanie do kobiet, mam nadzieje ze tu sa wogole jakies :) chodzi mi o to,ze nie mialem jeszcze kobiety a naczytalem sie i nasluchalem roznych glupot na temat czasu stosunku jaki facet powinien "wytrzymac". powiedzcie mi dziewczyny, pomijajac gre wstepna, ile czasu lubiecie aby wasz mezczyzna byl w waszej pochwie ? mam na mysli penetracje. czy wolicie szybkie i intensywne ruchy, ale krocej, czy moze dluzej o pare minut, ale troche wolniej. nie wiem czy mam problem z przedwczesnym wytryskiem, a nie chce wpadac w kompleksy bo moze ich nie mam. tak wiec prosze o szczere odpowiedzi :) rozumiem,ze nie patrzycie na zegarek, ale jak juz wam sie spojrzy to ile daje wam satysfakcje ?

Gość Moja kosiana
uwielbia szybko i krótko...

To zalezy-czasem szybko i krotko a czasem dłuuugo i wolniej - tu nie ma reguły. Byleby nie \"trzy ruchy i worek suchy\" :P;-)

Gość gooochaaa
uwielbiam szybko i długo zawsze jestem zalana

Gość to nie tak
Ważne jest WYCZUCIE :) Obserwowanie partnerki i postępowanie adekwatnie do jej reakcji.

moze jakas kobieta sie wypowie? mi chodzi o konkretny czas jaki daje wam satysfakcje, rozumiem ze kazda kobieta ma inne wymagania, tak wiec prosze o odpowiedz wiele kobiet :)

Gość ja lubie delikatnie
i zmysłowo im dłużej tym lepiej

Gość to nie tak
Wole krótko i intensywnie.

a ile minut to moze byc? mowisz dlugo, czy dlugo dla ciebie to 10 minut czy godzina? krotko? krotko to dla mnie minuta :) ale bedzie tak, ze 5 minut tez krotko. mnie sie wydaje,ze 10-15 minut to byloby tak akurat. no ale najlepiej niech kobieta sie wypowie. wolicie 5, 10, czy 15, a moze jeszcze wiecej, ciaglej penetracji ? (szybkiej czy wolnej)

Gość a taki tam
sam jestem ciekaw :D

Gość HULAJDUSZA.
Moja lubi szybko .Problem jest taki ,ze kondycyjnie nie wytrzymuje .To jest jak bieg na 100m.Szybko sily uchodza. Z wczesnym wytryskiem nie mam problemu tylko ten rytm zabojczy.

Gość pozycja
polecam tobie wiec pozycje na jezdzca. twoja kobieta sie wyszaleje a ty nie bedziesz mial problemow ze zmeczeniem :D

Gość HULAJDUSZA.
Chodzi o to ,ze nie lubi tej pozycji.Chyba mnie wykorzystuje.

zapewne wiele facetow chialoby zostac tak wykorzystanych :d

upup :D ehh gdybym zrobile temat o wielkosci penisow to pewnie by juz bylo tu pelno wpisow :(

Gość tak minimum
20 minut jest okej :)Ale wolę dłużej. A intensywnosc zalezy od nastroju.

Gość Oona
szybko czy wolno? hmm raczej na przemian, na początku powoli (musze się rozciągnąć odpowiednio) a potem to już jak chcemy, jeśli ruszy są szybsze to szybciej dochodze, a długość? bez gry wstępnej to ok 20-25 min

20-25minut? czy to na oko czy dokladnie? bo jak ponad 20 minut ciaglej penetracji to az wspolczuje,ze tyle czasu potrzebujecie. pewnie bardzo malo facetow na swiecie nie da rady ponad 20 minut. mam na mysli mlodych ludzi z testosteronem w jadrach zamiast spermy :P sam moge z 10 minut, czy jakakolwiek kobieta jest tu w miare normalna i wystarczy jej tyle?

Chyba nie ma na to reguly.Raz wole szybko ale konkretnie, innym razem wolno, zeby sie nacieszyc facetem.Zalezy od nastroju.

Gość SN1 tudzież SN2
ciekawy, a jakie to ma znaczenie jak się wpierdala 80.1 (procent wody) pytasz się o rzeczy mało istotne jakby na świecie brakowało wyrozumiałości co najmniej

Gość Klauda
JAK ZROBISZ TAK BEDZIE A JAK COS TO SIE ZAPYTAJ ALE NIE WPROST TYLKO TAKIE MALE IGRASZKI ZRESZTA MOZESZ TAK I TAK :p NA POCZATKU MOZESZ TROCHE WOLNIEJ A POTEM CORAZ SZYBCIEJ :p MMM

ok, czyli kwestia raz szybciej raz wolniej juz ustalona :) a co z czasem samej penetracji? czy sa tu tylko 20 i wiecej minutowki jak panie powyzej? moze jakas zadowoli sie ...10 minut? :D ile wam trzeba aby nie marudzic ze krotko ?

Gość podstawienie nukleofilowe
oglądajta freaky friday on smash hits! kuuurwaaaaaaaaaa, zajebiste kawałki lecą!!!!!!! szczególnie jak ktoś lubi klimat basement jaxx where's your head at? kto ceni Red Hotów? No po prostu mistrzostwo świata: utworek can't stop.

mam znajpomego ,ktory sie chwali ,ze moze cztery razy pod rzad. Szkoda ,ze jego dziewczyna jest niezadowolona ,co z tego ,ze cztery razy skoro ruszy sie i juz jest gotowy ,,Pan minutka,,

Gość a co cie obchodzą panie
tutaj, co im wystarczy 10 minut?:o W życiu, jak juz Ci się uda poruchać, prawiku, spotkają Cie i takie, co lubię 2 godziny (tak!!!!!!!!!!!!!!! godziny!!!!!!!!!!) i takie, co lubią ostra jazdę 3 minuty w cipkę, za włosy i 2 minuty w tyłek. I co? Jaka tu średnia? Ludzie są różni, a podstawą udanego pozycia jest komunikacja. Ja nigdy nie miałam kontaktowego patnera, obydwu się wydawało, że straszni ogierzy, i po sekundzie (jak mi tylko wkładali) miałam dość, ale gdybym miała dojść, musieliby się starać jeszcze kilka tygodni... :o A może i lat.

"gra wstepna to podstawa!!!" Nudy 😴 Dwie godziny? :o :o :o Szybko i krótko. Idealnie to 10-15 minut, maksymalnie 20. 🖐️

moja Pani czasem ma dość po grze wstępnej a gdzie tu dwie godziny roohanka jeszcze, no chyba że byśmy sobie przy tym flaszkę rozlali