Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z życiaaaa wzięte

jeśli zdradzila, to sie kiedys przyzna ?

Polecane posty

Gość z życiaaaa wzięte

Moja kuzynka, zdradziła faceta z jakimś innym palantuniem. Byli ze sobą od 4 lat, a tego gostka znała z 2 tygodnie. Wiadomo, ze raczej nie chce (chyba) zrywać z tym chłopakiem ani mu się do tego przyznawać.Mowi, ze nie wiadomo jak z przyszłością, bo ona lubi wyzwania, on jest domatorem i w ogóle. Czy myślicie, że przyznanie się do zdrady będzie końcem ? Czy gość moze jej cos takiego wybaczyć ? Czy ona będzie to skrywać ? Da się z tym żyć ? Pozdro :)

Ja bym ją \"kopnął w dupę\" i kazał się nie pokazywać więcej na oczy. Do tego naznamiłbym jej twarz by każdy wiedział jaka to z niej zdradliwa suka jest. Nie musiałaby nic mówić ani się przyznawać, wyczułbym to albo przeczytał z jej dłoni.

Gość miki361
No wlasnie typowi faceci,jezeli kobieta zdradzi to odrazu jest wyzywana od najgorszych a jezeli facet to zrobi to jest calkiem normalne i powinno mu sie wybaczyc.

Gość karma
Ta to typowe facet to co innego jemu wolno a nam to nie a tak nawiasem mówiąc to faceci to zwykłe Swinie i to przez wszystkie duże litery Ja mam taki przypadek że miałam kochanka jego żona była w ciąży i zanim to dziecko się urodziło no to jeszczeok ale jak się urodziło to on się zachowywał jakby nic się nie stało chciał dalej sie spotykac w głowie sie nie mieści co wy sobie wobrażacie