Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogodynka to ja

Agencja Passim People - znacie???

Polecane posty

Gość Pogodynka to ja

Dobry wieczor. Wlasnie za pare dni ide na rozmowe z anglikami w tej agencji pracy ktora trudni sie w zatrudnianiu ludzi w Anglii. Zreszta to jest angielska firma ktora ma tez swoja siedzibe w Lodzi. W wykazie spisu agencji pracy czynnych na terenie wojewodzctwa lodzkiego nieznalazlam ich, wiec mam obawe. Kto zna ja niech napisze swoje doswiadzczenie. Pozdrawiam

Gość upupupupupuup

Gość nienders
ja tez sie zastanawiam. Mial ktos z nimi do czynienia?

Gość ja znam
w porzadku, godna zaufania i polecenia, naprawde

Gość ja znam
właśnie łodzkie Passim znam :) takze bez obaw...

Gość valdez
PRACUJE PRZEZ PASSIM 3 TYGODNIE SYTUACJA WYGLADA TAK -NADGODZINY-SA PLACONE TEORETYCZNIE PO 3 MIESIACACH 50% - NIEKTÓRZY MAJA PROBLEMY Z WYPLATA (SPRAWA INDYWIDALNA) -Z MIESZKANIA NIE MOZESZ SIE WYPROWADZIC PRZEZ 6 MIES.(INACZEJ KONIEC UMOWY)-MIESZKANIE 70£ TYDZIEN (DROGO)- WYNAGRODZENIE 7.30£(ZALEZY GDZIE PRACUJESZ) ATMOSFERA NIEPEWNA OGÓLNIE NIE ZACIEKAWIE

Gość valdez
PRACUJE JAKO MAGAZYNIER

Gość Magdalena85
Passim People.... TAK ZACZELO SIE MOJE ZYCIE W ANGLI:-)..bylo to prawie 5 lat temu ..zagwarantowali mi dom,prace i treningi..nie wplacalam ani grosza! pracowalam dla nich 2 i pol roku jako opiekun medyczny.Niewiem czy cos sie pozmienialo w tej chwili ale ja bylam zadowolona.Powod dla ktorego przestalam dla nich pracowac to to ze chcialam zmienic rodzaj pracy i wyjechac do wiekszego miasta.POLECAM !