Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_02

NOGI NICOLE KIDMAN, ta kobieta odebrała mi nadzieję...

Polecane posty

Gość karolina_02

popatrzcie na fotkę w pierwszym komentarzu, najlepiej kliknijcie żeby się powiększyła żeby można się dokładniej przyjrzeć: http://www.egoisci.pl/1134/nicole_kidman_nie_jest_w_ciazy/ na wewnętrznej stronie ud tuż pod pośladkiem ma tak zwane przeze mnie "buły", które są moją jedyną zmorą w moim wyglądzie. Nie mam ich aż tak dużych jak Nicole i uda nie złączają mi się nawet, ale skoro nawet Nicole nie może się ich pozbyć mając trenerów i dietetyków to ja na pewno się ich nie pozbędę nigdy:O Może którejś z Was udało się pozbyć tego zbędnego tłuszczu? jakieś ćwiczenia?

Gość a nie pomyslałaś
ze to tak ma być i tak jest ładnie???!!!!!!! jakbyś tych "bułek" nie miała, to byś wyglądała jak 12-letnia dziewczynka z nogami jak kołki!

Gość co ty gadasz większość modelek
ma właśnie nogi bez takich buł

Gość aaaha
to ja zamiescilam to zdejcie:D dziewczyno, puknij sie w leb. ja mam takie jak ty to nazywasz"buly" , to sa MIESNIE ud!!!!!!! nie wszyscy ludzie sa jednakowi. Na marginesie, wszyscy zachwycaja sie moimi nogami.

Gość ehhhhhhhhhh
tez chcialabym sie pozbyc tych bul :( nie mam pojecia jak, cala jestem szczupla wrec chuda, tylko te buly :O:O

Gość ehhhhhhhhhh
napisze kilka maili do stron o modekach i modelingu i popytam co cwicza :D jak sie dowiem to napisze

Gość ekspert pokazów się znalazł
dobry makijaż ot co.... tak, tak, modelkom maluje się tyłki.... :P

Gość gdzie te mięśnie na ostatnim
zdjęciu, bo ja widzę jakieś zwiotczałe zwisy... A na wewnętrznej stronie ud i tak są "buły". Taka uroda po prostu.

Gość a na udach z boku
widać dodatkowe fałdę i to chyba nie nie są mięśnie

Gość a faceci mają zwisy i buły
W KROKU i też się cholera nie można tego pozbyć...

Gość ehhhhhhhhhh
nie mowcie ze te buly to miesnie bo miesnie sa dalej. jak napne miesnie to ta bule moge normalnie zlaac w palce i to zwykla skora i tkanka tluszczowa

Gość ja mam rowniez
ten problem - takze okropnie mi to przeszkadza... i nie podoba u nikogo :P Mysle ze jedynym sposobem na to jest lipoliza injekcyjna (poczytajcie w watku o chirurgii plastycznej)... :( :( :(

Gość a klum
Klum na tym zdjęciu jest przed porodami (trzema !!!) więc spoko..teraz ma wszystkie możliwe buły tego świata i rozwaloną cipę.

Gość a klum
dajcie se na luz kobitki ;) Czy widziałyście kiedyś faceta, który roztrząsałby jakiekolwiek defekty swojego ciała ? Uczmy się od facetów bezgranicznego samozachwytu ;)

Gość eee to nie jest brzydkie
brzydka to jest taka dziura pod kroczem, która pojawia się, gdy uda się nie stykaja, bo to wygląda jakby pułk taką babę przeleciał.

tak jaby nogi były największym zmartwieniem Nicole Kidman..... kiedys była taka ladn a teraz wyglada jak zabalsamowana mumia noc jak jackson brwi zdziwione eeeech.... Kiedys porówanie do niej uważałam za komplement a teraz zastanawiam się, czy tez się tak szybko i brzydko zestarzeje

Gość brzydka dziura pod kroczem
? chyba zgłupiałaś?:P lepszy smalec między nogami?:O

Gość 5555555555
Jakbys nie miala tych bul to mialbys takie nogi jakbys siedizla cale zycie na beczce. Dzieki temu nogi wygladaja na proste bo maja sie stykac w 4 miejscach. Ja waze niecale 50kg i tez takie cosik mam, przesadzasz.

Gość tez ważę 50kilo i takie coś
mi się nie podoba, ie mam aż takich jak Nicole, ale zawsze i ohydne to jest