Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

Przez dwa dni schudłam 2 Kg

Polecane posty

Dlaczego jak dieta wypala to z innym już nie wychodzi? Bez sensu :> Teoretycznie przez ograniczenie czasu na żarcie powinnyśmy mieć więcej czasu na naukę :) Boże, mnie też wizja zakuwania przeraża... Nie zaliczyłam już jednego koła z fonetyki angielskiej, gdzie trzeba było się nauczyć transkrybcji ponad 300 wyrazów. Miałam chyba dobrze 4 na 50 heheh, w środę poprawka. Gabela, to ile teraz ważysz? :>> PS. Czy jak nałogowo przez cały wieczór żuję gumę i dokładam do niej tabletkę słodziku - może to zaszkodzić? Bo już dzisiaj tych tabletek z 20 zjadłam, a to podobno rakotwórcze jest :/

gabela sie nie chec przyzanc ile wazy, chociaz pewnie z 20kg mniej ode mnie... ja sie dawno nie wazylam, ale ok 75kg... jem stale tak samo 100-150kcal dziennie i waga stoi... no coz, kiedys sie ruszy:) a TY clawka ucz sie, ucz:P pozdrawim

ale mnie obgadujecie....wstrętnie :D ja waze teraz 60 kg...:), ale raczej teraz bedzie mi troche waga stac.. bo okres nadchodzi, juz sie boje bo... okres+sesja=czekolada ;/ a jak długo sie odchudzam...no w sumie odkąd pamietam :D...a tak ostatnio to zawziełam sie jakies 1,5 miesiaca temu, przed swietami chyba, cos w ten deseń... clawka... pierwsze słysze o zuciu gumy ze słodzikiem :D, słodzik jest szkodliwy, to prawda, zawiera aspartam ktory jest rakotworczy...ale mnie jakos to nie rusza, bo i fajki sa rakotworcze i azbest, podobno tez zele pod prysznic :D... za przeproszeniem, od byle gówna mozna dostac raka i umrzec...umrzec mozna rownie dobrze wpadajac pod pociag, albo głodzac sie na anoreksji, albo wyrzygujac własne wnetrznosci po napadach :D:D wisielczy humor cos mam Zuzia, dobre sniadanko miałas :) ja dzisiaj przeszłam na płyny, ciekawe czy mi sie uda, zyje tylko na wodzie, herbacie i soku warzywnym...trzeba sie oczyscic :)

Gabela, to ważymy tyle samo, to do ilu chcesz schudnąć? A co Ty ten okres tak często masz :> Ostatnio miałyśmy w podobnym czasie, a ja teraz będę miała 19 maja :) Chociaż już teraz zaczynam się obawiać pms-owego głodu... Zuzia, a jakie maturki Ci jeszcze zostały i kiedy? Żebyśmy wiedziały, kiedy wspierać Cię telepatycznie :D

no przede mna jescze matma rozszerzona 14 maja, potem 21 maja ustny polski i 29 ustny niecmiecki:) kurcze mama kupila mi truskawki i chodzi za mna zebym je zjadla :| łe tam moze jutro zjem je na sniadanie

Clawka, no wlasnie za jakis tydzien bede miec, znaczy sie powinnam, wszystko zalezy od moich szalonych jajnikow (torbielowate) :D, ale wiesz... usprawiedliwiam sie juz na ewentualnosc dietowej wpadki ;p, choc nie przewiduje ;p a to ze wazymy tyle samo to ja wiem, dogoniłas mnie cwaniaro, za duzo miałam napadow bez rzyganka... cholera... nie lubie ani napadow, ani rzygania... niejedzenia tez nie lubie... :o niestety z mojej diety płynnej niewiele wyszło, zjadłam jabłko i troche warzyw na patelnie... a tam... przynajmniej jesli chodzi o kalorie to niezle, 320 poki co... jestem na tussi, wiec nie powinnam juz nic zjesc, moze jakis kefirek sobie wypije ewentualnie przed basenem, co by sie nie utopic :D pozdrawiam :classic_cool:

...Zuzia, nie wiem czy Ci zazdroscic czy wspołczuc...

Gość do gabeli i Zuzi
Co Wam dało to głodowanie ? Ile schudłyście i w jakim czasie? Bo ja na diecie warzywnej przez 4 dni schudłam 3 kg,kto więcej ?:P

Gość a ja na diecie 1500
+ ćwiczenia przez 4 tyg 4kg :-)

co mi dało głodowanie? nie wiem...ja nie głoduje a schudłam sporo, nie zachwycaj sie tak tymi 3 kg po 4 dniach :)... woda... nie mowie tego by Cie zdołowac, ale naprawde tak jest, poczytaj o metabolizmie natomiast dziewczynie ktora schudła 4 kg w 4 tygodnie na 1500 gratuluje! jojo zapewne nie bedzie :) zreszta, ja tez nie mam na szczescie, trzeba sie po prostu kontrolowac pozdrawiam 🌼

Rany, jak sobie przypomnę te czasy, kiedy nie wiedziałam kiedy okres może mi się zjawić, masakra. Cieszę się, że biorę tabletki anty, to okres mam równiutko co 28 dni bez wyjątku :) Dziś na wadze 59 kg, BMI 19,94 Przegoniłam Cię Gabela :D A wczoraj obrzygałam taksówkarzowi auto :P

dzis na sniadanie zjadlam jablko i 4 truskawki :) a tak to sie ucze, w pon matura z matmy...rozszerzona.. 8\\ no coz, pozdrawiam:) kurcze stale ogladam jakies programy kulinarne, dziwna jestem, ale skoro nie bede tego jadla to chociaz chce popatrzec

ja tez juz chce wayc tyle co wy... nie wazylam sie dawno, musislam ograniczyc, bo potrafilam kilka razy dzinnie sprawdzac wage i jak nie drgnela to sie dolowalam, moze w poniedzialek albo wtorek zobacze ile waze, ale pewnie cos kolo 75;(((((((((((((((((((((((((((((((((((( chce juz byc chuda:/

Gość sciema niezła
Zuziu nic nie jesz i waga stoi,moze czas zaczac jesc aby podkrecic metabolizm bo tak sie bedziesz w nieskonczonosc odchudzac

w koncu waga drgnie, musze byc cierpliwa i nie jesc za wiele dzis jogurt truskawkowy jogobelle jaght z 2 lyzkami musli pozdrawiam kiedys waga drgnie no nie?:>

wczoraj podły humor...efekt? napad... 😭, nie daje rady ze soba, szmace sie strasznie... nawet wyrzygac nie mogłam, zjadłam chipsy, popiłam woda i chyba strasznie lepkie sie zrobiły, predzej bym gardło wyrzygała niz te zasrane chipsy, pozniej oczywiscie senes, alax.... chryste, co za beznadzieja, sama sobie taki powalony los funduje... Clawka, gratuluje, swietnie Ci idzie, Ty chudniesz, ja bede tyc ;p Zuzia, waga drgnie, nie obzerasz sie, jesz ciagle tak samo, jestes konsekwentna, to w koncu waga Ci to wynagrodzi :) tylko ja jestem wstretny obzartuch :(

aha, tak wogole to mam straszny zastoj, potwornie ciezko mi schudnac teraz chocby kilogram w ciagu tygodnia, przestaje miec motywacje, chyba mi juz wszystko jedno....

juz jestes tak blizko jescze troche wytrwalosci a potem postanowienie zbey nie ozeracc sie na noc troche ruchu i na zawsze bedziesz miala piekna sylwetke a ja mam nadziej, ze do konca wakacji bede chuda, chce miec te 50 do konca wakacji, czli chce stracic 25kg musze i juz jak bedzie trzeba przestane jescze calkowicie, tylko te oszustwa mnie przerazaja:P pozdrwiam

Wszystkim się dzisiaj chwalę, to i tutaj... Zostawił mnie dzisiaj facet. Kuźwa jego mać. Ale nieistotne. Tylko nasuwa się pytanie: dlaczego nie zostawił mnie jak byłam gruuuubsza i miałam okropne sadło na brzuchu, tylko teraz, jak ważę 59 kg i chudnę dalej ??? Dieta ok. Ćwiczenia dziś też były :]

jak to Cie zostawił? czytałam na blogu jeszcze niedawno ze straaaasznie Cie kocha? co za gówniarz, przynajmniej tak sie zachowuje... wiesz co moze byc przyczyna? własnie to ze chudniesz i swietnie wygladasz, zostawił Cie, bo boi ze ktos Ciebie mu odbije i bedzie rogaczem... ukrócił to teraz tym lepiej wiesz... nie ma sensu zebys poswiecała czas takiemu typowi, a fajnych facetow na swiecie jest mnostwo, chociaz kazdy ma swoje schizy, sa nie do pojecia, wiem to po swoim :/ nie martw sie, teraz idzie lato, bedziesz mogła w nich przebierac jak w ulęgałkach, wygladach zajebiscie, to Ty bedziesz dyktowac warunki :) pozdrawiam serdecznie :*

dzis znow jadlam na sniadanie jogurt jogobella +troche mussli do tego dzis mialam mature z matmy, tak se ;( nie moglam sie znow skupic i bieda, bo i widzialam Piotrka-mojego bylego ;( najlepszego przyjaciela jakiego tylko mozna sobie wyobrazic... ;( głupio, ale ja strasznie Go kocham a ten Twoj chlpak skoro cie zpstawil to faktycznie brzydko zrobil

przyznam sie, pierwszy raz od 10 kwietnia zjadlam cos zeby poczuc sie ohydnie, zjadlam 4 wafelki mussli i potem sie zwazyłam i na wadze (przed oproznianiem z calego tygodnia) jest 75kg ;( chcialam sie pociac, ale stwierdzilam,z e wieksza kara bedzie jesli cos zjem i tak wlasnie jest ;( pewnie przytyje tej nocy z 10kg za tro;( tak mi zle z tym zarciem, jutro nic nie jem;(

Gość Courtizzle
Ale z was idiotki dawno się tak nie usmiałam, gratuluje szybkiego jojo

Gość efekt jojo to w tym przypadku
najmniejszy problem ;-)

Ano jak to zerwał? Ot tak :o (Napisałam na blogu ;) ) Wiesz tak poza tym to stwierdzenie \"naprawdę cię kocham\", jakie wypowiadał jeszcze niedawno, to pojęcie względne. Już przekonałam się, że tak naprawdę to nic nie znaczy. Ale nie jestem specjalnie załamana, sama rozważałam rozstanie :] Jako uczczenie \"nowej drogi życia\", zjadłam sobie dzisiaj Big Milka - wiecie, że on ma tylko 91 kcal? Zuzia, to może nie waż się przed wypróżnianiem? Czasami wtedy waga może wskazywać nawet kilogram więcej. Zważ się np. dopiero za tydzień i na pewno będziesz mile zaskoczona.

:*** ej jak myslicie zaraz odloza mi sie w tkanke tluszczowa te 4 mussli batoniki, kazdy 100kcal ;(((((((((((( kurcze, jadami plakalam, ale chcialam sie tak czuc, za kare, ze jestem taka do dupy... musze sobie kupic jakies dobre srodki przeczyszczajace i codziennie łykac, polecacie cos?? pozdrawiam