Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastistekmistek

DOKUCZAŁ WAM KTOŚ KIEDYŚ?

Polecane posty

Gość nastistekmistek

W TEN SPOSÓB ŻE PŁAKALIŚCIE ŻE NIE CHCIAŁO WAM SIE ŻYĆ???

Gość wiele razy
niestety :(

Gość agnieszka------agusia---italy
mi dokuczano w podstawowce

Gość nastistekmistek
MI TEZ...Z Z ROZNYCH POWODÓW. ZE NIE UBIERAŁAM SIE W MODNE CIUCHY ZE NOSIŁAM OKULARY..TAKIE BRZYDKIE KACZATKO. A TERAZ SIE WSZYSTKO ZMIENILO..TYLKO ZE URAZ ZOSTAŁ.. NAPISZCIE Z JAKICH POWODÓW CIERPIELISCIE I CZY TO ODBIŁO SIE NA WASZYM TERAZNIEJSZYM ŻYCIU? POZDRAWIAM WAS:)

Gość 2 próby smaobójcze w
podstawówce. Jak myslisz z jakiego powodu?

Gość 2 próby smaobójcze w
w taki sposób że mam mało kolorowe życie :(

Gość nastistekmistek
JA CIERPIENIE DUSIŁAM W SOBIE..OKROPNE! DO DZIS MI SIE CHCE PŁAKAĆ JAK WSPOMNE..ALE WYROBIŁAM SOBIE CHARAKTER I DZIS NIE POZWOLE NA TAKIE TRAKTOWANIE...

Gość agnieszka------agusia---italy
Przykre jest gdy ktos dokucza ale nie ma co sie poddawac tym bardziej jezeli to podstawowka lub liceum. Mnie dokuczano bo od malego cierpialam na choroby skorne i jescze zanim weszlam w wiek dojrzewnia - wyszedl mi tradzik. nie poddalam sie. latami chodzilam do lekarzy kosmetyczek i zwalczylam to swinstwo. A co smieszne po latach (bylam na ostatnim rou studiow) spotkalam chlopaka ktory w podstawowce tak mi dokuczal. chcial sie ze mna umowic. niedoczekanie jego bo juz bylam zareczona z kims innym:))

Gość Simpiwe
Tak ale wtedy przystępowałem do wymierzania kary.

Gość nastistekmistek
ja paskudzctwem nie byłam, ale wiele razy mi wmawiono ze jestem brzydka..przez te cholerne okulary do tego okragłe..ale dzis ich juz nie nosze. Wygladam inaczej teraz kazdy mowi ze jestem ładna..ale ile musialam przejsc. Boje sie teraz ludzi i nawet jak swietnie wygladam to i tak czuje sie fatalnie!!!

Gość joanika_a
a mnie dokucza mój szef...wałkoń obleśny...bleee

Gość dokuczona...
mi dokuczano na kazdym etapie zycia, ale nie chcę tego juz rozpamiętywać "2 próby smaobójcze w " i -->trzymajcie się dziewczyny

Gość gość
Stale dokuczanie i wieloletnie to stalking.

Gość gość
Tak dokuczał. Jesli zły hejt trwa wiele lat to potrafi zniszczyć człowieka. To cichy zabóca. Potrzeba duzo wiary , zaparcia aby z tego wyjść. Nie jestem słabą, biedną ani patologiczną osobą a mimo to znalazłam się w takiej sytuacji.

Gość gość
jak hejt może trwac wiele lat? to niemożliwe,zycie jest szybkie,przychodza nowe zdarzenia i uwaga się przesuwa gdzie indziej

Gość gość
jak hejt może trwac wiele lat? to niemożliwe,zycie jest szybkie,przychodza nowe zdarzenia i uwaga się przesuwa gdzie indziej X Moze trwac szmato i zamknij ryja bo nie wiesz jak to jest jak w podstawowce ci dokuczaja dlugo te same osoby i nikt nie chce ci pomoc a rodzice to ku/rwy i tez nie stana w twojej obronie

Gość Edziaaaaaaaa
Tak, na mnie w gimnazjum uwzięło się kilka dziewczyn, ale bardziej się ze mnie śmiały i robily sobie jaja, niz robic jakas dużą krzywdę Aczkolwiek nie bylo mi do smiechu

tak, w podstawówce tak miałam. Ale na szczęście potem już nigdy coś takiego nie miało miejsca.