Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natasza711

Do uzytkownikow GMAIL-A !!!

Polecane posty

Czy ktos wie, czy jezeli nie bede wchodzic na poczte przez dluzej niz 3 miesiace to czy -tak jak w innych pocztach - konto sie mi oprozni... Nie chcialabym tego bo chce zrobic z mojej poczty wirtualny dysk ale-- no wlasnie- nie wiem co bedzie w przyszlosci i moze kiedys sie okazac ze nie bede miala dostepu do neta, i nie bedzie mi \"po drodze\" do kafejki i co? CZY MOJE KONTO SIE OPROSZNI ???? Jezeli ktos to wie, to prosze o info...- Plisssss... Thx ;)

---> do Izunia 30 To wiem, mi chodzi o to czy jezeli nie bede wchodzic na nie przez dluzszy okres ( na poczcie.fm to chyba jest 3 miesiace) to czy oproznia mi poczte? Tak robia na innych pocztach niestety... wiem ze Gmail jest inny (;)) ale czy w tym tez sie wyroznia??? wiesz cos w tym temacie??? pomoz prosze... ;)

Gość tak sądzę...
Na każdym portalu jest tak, że jeśli się przez jakiś czas nie logujesz to konto się opróżnia. To taki sposób, żeby nieaktywne konta nie zaśmiecały serwerów. Pytanie tylko jest, po jakim czasie - bo z tym różnie bywa. Na wirtualnej jest np 45 dni. Sprawdź więc dokładnie jak to na gmailu A jeśli masz problem z dostępem do netu, to może lepiej kup sobie przenośny dysk i noś go przy sobie. Jest mały, a takiego KIngstona 1GB ostatnio można było już ku[pić za niecałe 50 złotych. Sprawdza się doskonale.

do: \" tak sądzę...\" Dzieki wielkie za opdowiedz!!! ;) Tak wiem ze moge przenosmy dysk uzyc, i takowy mam - i ma 2 giga, ale dla mnie to i tak za malo... ( nasciagalo sie troche muzki..), dlatego juz zalozylam sobie 3 konta gmaila i tam wszystko przezucam, ale obawiam sie jednak ze moze sie okazac ze za jakis czas tego wszystkiego nie odzyskam.. z jakis dziwnych niezaleznych odemnie czynnikow. I wiem ze robienie z gmaila wlasnego serwera nie jest chyba zgodne z ich zalozeniami ( no, ale \"gspace\", czyli wtyczke do mozolii udostepnili, to chyba nie tak dokonca ;) )... A generalnie gmail - jak dla mnie- jest specyficzny, wiec moze jednak nie ma takich pomyslow jak \"inne poczty\".. - wiem, wiRm nadzieja matka glupich.. ale i tak sie ludze ze moja praca nie idzie na marane! Jedyny minius tej poczty to to ze generlanie cala pomoc jest po angielsku..., i gdzie szukac ifno o usuwaniu kont ktore nie sa czesto \"odwiedzane\" ? No coz, ale nikt nie moze byc doskonaly... ;) - JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA PROBE POMOCY \"TAK SADZE\" !!!

Generalnie odradzam upychanie mp3 na serwerach, nie wiem jak Gmail, ale np o2 swego czasu kasowało takie pliki- tłumacząc, że jest to nielegalne.

Gość nudzi mi sie dziś
no więc przed chwila udało mi sie bezproblemowo zalogowac na konto kompletnie nieaktywne od chyba 8-10 miesięcy :P gmail oczywiście :) , wydaje sie więc że nie usuwają ani konta ani plikow bo mam tam kilka mp3 które mi ktos dawno temu przesłał zreszta o ile pamietam po to to konto było założone jako zupełnie tymczasowe własnie na takie pliki

Wielkie dzieki \"musztarda\" i \"nudzi mi sie\" !!! O takie info mi chodzilo! - jezeli nie wchodzilas/es na gmaila przez 8-9 miesiecy i nie usuneli Ci zadnych wiadomosci to jest zaje.....!!! Czyli rozwialiscie moje watpliwosci... ;) THX !!!!!!!!!! Ps. Podziwiam pamiec pamietania hasla do poczty przez 8 miesiecy ! ;) CZyli to prawda- GMAIL JEST INNY !!!