Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandraaaa

co sie stalo ?

Polecane posty

Gość kasandraaaa

Chłopak zabiegał o moje względy, w sumie z nim flirtowałam ale dla mnie to były tylko takie żarty, traktowalam go jak kolege,ale w pewnym momencie nie widzieliśmy sie jakiś czas i jakoś sama nie wiem czemu , zaczęłam tęsknić, i doszło do mnie ze chyba jednak nie jest mi taki obojętny, wcześniej , nie zależało mi wiec mówiłam przy nim wszystko co mi na myśl przyszło , o byłych itd. no i teraz jak mnie wzięło , to mam wrażenie ze on sie odsunął ,nie rozumie ,co sie stało ?

Gość bli ble blu
Mozliwe,ze przestraszylas go tymi bylymi facetami.. Najlepiej byloby, gdybys sie przed nim otrwarla i powiedziala jemu to, co napisalas na forum. Mysle, ze to byloby sprawiedliwe. Mozliwe, ze on sie wystraszyl Twojego obycia, czy tez moze iloscia partnerow i mysli, ze Tobie nie dorowna :( Powiedz mu o wszystkim i bedziesz wiedziala na czym stoisz :D

Gość kasandraaaa
no wlasnie , tez sie tego obawiam , bo mam raczej luzne podejscie do zwiazkow, tylko ze on wie , bo mu powiedzialam ze tesknilam itp.

Gość kasandraaaa
nie wiem moze powinnam sie troche odsunac, dac mu czas na przemyslenie .Ale to mam sie wcale nie odzywac, nie chce zeby pomyslal ze go olalam .

Gość upupupupupupupupupupupup