Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furja

GINEKOLOG W KRAKOWIE PRACUJĄCY NA KOPERNIKA

Polecane posty

Gość furja

bardzo proszę o pomoc szukam ginekologa położnika z krakowa który pracuje na klinice na Kopernika bo mój mnie wystawił a ja mogę rodzić tylko na klinice i nie wiem do kogo się zwrócić jieszcze raz proszę o pomoc

Gość Zagubiona Kobietka
Pan Marcin Opławski. Jest doktorantem UJ, pracuje na Kopernika i przyjmuje prywatnie na Floriańskiej i na Bronowicach

Gość furja
jeszcze raz proszę dajcie znać jeśli znacie kogoś godnego polecenia

Gość hejkahejajjajh
a niby czemu możesz rodzić tylko w tym szpitalu? ja polecam ujastek a kategorycznie odradzam narutowicza

A dlaczego odradzacie Narutowicza? Prawdę mówiąc ja też odradzam, choć doświadczenia mam sprzed prawie 21 lat. Nie wiem jak teraz, ale wtedy: lekarze niemili, wredni, pielęgniarki opryskliwe. Wypisałam się na własne żądanie, kiedy mi zapowiedziano, że \"ciążę ze względów życiowych należałoby usunąć\", i ani słowa wytłumaczenia. No i przyniosłam do domu WSZY! Zima wtedy była parszywa! -40 st, zamarznięte rury, ani grama wody w domu, koszmar!!! A na Kopernika miałam praktyki na porodówce i raczej nie ma się do czego doczepić poza tym, że klinika, to klinika i w każdej chwili mogą Ci wejść na salę studenci medycyny i pielęgniarstwa i będą ię uczyć na Tobie co i jak. No właśnie ja tak uczyłam się porodów. Ktoś Ci tu dobrze radzi: Ujastek. Atmosfera miła, domowa i masz zapewnioną intymność. Mają umowę z NFZ, a więc nic nie płacisz, mimo, że przybytek prywatny.

Z tego co wiem Kopernik od dawna nie żyje i nikt nie musi na niego pracować. Chyba że na jego popularność, ale to raczej nie ginekolog. ;) :D

wiecie co ja jestem z małopolski i moj gin wlasnie dał mi skierowanie do tej wlasnie kliniki bo mam jakas rzadko przypadłość..dostałam skierowanie ale oczywiscie musze poczekac na termin:( jakoś nie dam rady sie tam wcisnac:(a czy to prawda ze ci lekarze przyjmuja tylko wponiedziałki i we wtorki od 9 tej do 12tej??

Gość palonka
Bywalec>>> rozumiem, że w Twoim rozumieniu ten post miał być śmieszny, tak?

Palonka----> Tak. Ale nie śmieję się bynajmniej z waszej rozmowy tylko z dwuznacznie sformułowanego tytułu. Liczę na wasze poczucie humoru :)

Gość W NARUTOWICZU
pracują głównie rzeźnicy którzy jeszcze niomal rozkazuja by im dawać łapówki. Są chciwi na kase a w d...... mają twoje i dziecka zdrowie

Gość W NARUTOWICZU
i mowa o położnych i lekarzach też. A na intensywnej terapii na noworodkach- pracują nie pielęgniarki tylko hieny bez serc . Owszem są wyjątki. Ale tylko nieliczne. Zdecydowana przewaga to DNO. Wiem coś o tym.

Gość 1111asia1111
ujastek to masakra!! moja kolezanke tam zakazili bo zle jej zeszyli rane a druga dostala zakazenia bo jej antybiotykow nie podali!! najepiej na krolowej jadwigi w prywatnej klinice

Gość gość
Długo szukałam profesjonalnej pomocy w związku z moją ciążą i dopiero diagnoza Tomasza Łabiaka z poradni patologii ciąży na Kopernika okazała się trafna. Polecam doktora, duża wiedza i klasa. Na stronie www.facebook.com/GabinetLabiak jest jego wizytówka z kontaktem.