Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto sie zna niech napisze

choroba a zaliczenia na studiach /pomocy/

Polecane posty

Lecze sie psychicznie w pewnym momencie była poprawa i zaczełam normalnie funkcjonować, teraz znów jest nawrót /może zle leki/ mam duzo opuszczonych zajec, owszem moge to odpracowac mam juz nawet grafik, ale właśnie teraz znowu czuje sie bardzo źle czy mozna przeniesc jeden lub dwa przedmioty na przyszły rok akademicki ze względu na chorobe?? Czy psychiatra moze mi w tym jakos pomóc??

Gość trza było
o tym myśleć jak zaliczałaś

Weź od psychiatry zaświadczenia że się leczysz i leć do dziekanatu, popytaj, powinno się udać (())

Gość nie wiem czyje to
jeśli się nie uda, to weź urlop zdrowotny za ten rok a przedmioty które zaliczyłaś niech ci wykładowcy przepiszą w przyszłym roku.

do tej pory myslałam, ze się wykaraskam, owszem troche mnie nie było, ale zaczełam sie leczyc i myslałam ze jestem na prostej drodze, a teraz nagłe pogorszenie a ja po uszy w zaległosciach prosze nie wymądrzajcie sie, dopóki nie zachorujecie, dopóty nie zrozumiecie

nie , nie chce urlopu zdrowotnego bo wykładowcy nie chca tak łatwo przedmiotów przepisywac, poza tym moze akurat za jakis czas bede w stanie sie zmobilizowac do nauki i co nieco zaliczyc?? staram sie myslec pozytywnie chociaz..

Gość zrób tak jak poradził/a
Czipsuś!

Gość nie wiem czyje to
wiesz myślę że ci pójdą na rękę zwłaszcza że nie ściemniasz tylko jesteś chora...życzę powodzenia i dużo siły!

a ktoś miał taka sytuacje?? czy tylko podejrzewacie ze moga mi pójsc na reke

Gość nie wiem czyje to
ja miałam podobną jak ty ale rozwiazałam ją właśnie przez urlop zdrowotny bo z powodu choroby w ogóle nie mogłam chodzić na zajęcia od połowy roku...wzięłam zdrowotny za cały tamten rok i wróciłam sobie potem w październiku na studia... natomiast znam osoby które pokonały te trudności bez brania urlopu; ale to wymaga rzeczywiscie rozmów z dziekanem i wykładowcami

mam tylko 5 przedmiotów, w ostatecznosci zapłaciłabym za jeden czy dwa warunki /bardzo mi zalezy by nie tracic roku/ ale przeciez nie ucze sie nie dlatego, ze jestem leniwa!!

Gość nie wiem czyje to
o płaceniu nie może być mowy, przecież jesteś chora- pogadaj z dziekanem, będzie dobrze

a co mam powiedziedzieć mojemu lekarzowi - co ma mi napisać na zaświadczeniu?? Na co choruje?? a niezdolnosć do nauki?? wiecie co głupio się czuje, jednak choroba psychiczna jest inaczej postrzegana w społeczenstwie:-(

Gość nie wiem czyje to
powiedz psychiatrze żeby ci napisał od kiedy chorujesz, na co, i prawdopodobny czas trwania leczenia; powiedz mu do czego ci to potrzebne i że nie będą tego czytać lekarze tylko dziekan itp. (no chyba że medycynę studiujesz :) )... nie martw się, powoli zmienia się opinia na temat osób z zaburzeniami psychicznymi...będzie dobrze!

dziekuje Ci za pomoc!!! nie, nie studiuje medycyny:-) tam to chyba wszyscy maja moje problemy/zartuje/

Gość nie wiem czyje to
:) jeszcze raz życzę dużo zdrówka i powodzenia! zdrowie jest priorytetem więc dbaj o siebie :)