Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ChmurKa_20

Jak myslicie opala już to słonko??

Polecane posty

Dziś wyszło u nas \"konkretniejsze\" słonko. Jak sądzicie jakbym siadła sobie nasmarowana oliwką to chwyciło by mnie choć trochę?? mam dośc swojej bladości a naturalne słonko uwielbiam:)

Gość safdfadsfdas
opal ale sobie lufe

Gość zakretka
nie radze. lepiej uzyj jakiegos samoopalacza, po kwietniowym sloncu nabawisz sie jedynie oparzen i czerwonej skory.

Gość pewnie że opala ......
a znane ci są przykłady opalania się nawet na sniegu ? kiedyś po szusowaniu na stoku w słoneczny dzień miałam ślady na twarzy od okularów i wyglądałam jak wariatka :O :O

Gość pewnie że opala ......
ale tak poza tym to jestem troche pierdolnieta heheh

Gość chodzisz i podpisujesz
opala i to mocno, zawsze wylegiwałam się w kwietniu na balkonie i na majówkę byłam już opalona

Gość NAWET BARDZO OPALA
co za brednie ktoś wypisuje, że kwietniowe słońce powoduje czerona skóre i oparzenia???????????????????słońce opala, a tylko jakiś bladoskóry kretyn dostanie poparzeń słonecznych jak będzie siedzieć cały dzień na dachu. Normalnym ludziom nic takiego nie grozi, można spokojnie się nasmarować i korzystać z dobrodziejstw słońca...no chyba, że komuś tak jak mi wyłażą na słońcu wszystkie piegi :(

Gość zakretka
to ja wypisuje te brednie ;) korzystam z wlasnych doswiadczen i tzw. "madrosci grupowej". mi po kwietniowym sloneczku po raz pierwszy w zyciu udalo sie zlapac alergie na promienie sloneczne (paskudna, czerwona, KOSZMARNIE swedzaca wysypka rozprzestrzeniajaca sie na calych rekach, ktorej do wakacji nijak wyleczyc nie moglam). no i kolezanki, ktore wysmarowane filtrami poszly nad morze sie opalac, nastepnego dnia wygladaly jak rasowe indianki. nikomu nie zabraniam, kazdy robi, jak chce. kazdy ma inne doswiadczenia.