Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studio łódź

STYLIZACJA WIZERUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość obużona
Droga Pani Redaktor jeśli nie ma pani nic mądrego do powiedzenia to prosze nie zabierać głosu w tym temacie. Jeśli cos sie nie podoba to niech pani tego nie czyta i nie komentuje. To jest nasza sprawa co my ze soba robimy. Wiec proszę lepiej wrócić do dzierganie na drutach. Serdecznie pozdrawiam !!!!!!!

Gość studio łódź
Naprawde tak krytyka nie jest nikomu potrzebna , każda z nas ma swój rozum i wie co dla niej kest dobre. Więc nie obrażajmy sie na wzajem bo nie o to chodzi. Pani redaktor proszę o zachowanie swoich zdania dla siebie i nie obrażanie moich klientek.Dziękuje !!!!

Gość Pani redaktor
oj, bo Wam się kioskowe tipsiki z tego klikania zjadą :D Do autorki tematu: poczytaj nieco o STYLIZACJI i WIZERUNKU zanim zaczniesz o tym pisać :) To, co tu wypisujesz swiadczy o Twojej niekompetencji. A Twoje potencjalne klientki robią Ci antyreklame - wystarczy popatrzeć w jaki sposób się wypowiadają. Zal mi Was, ale życzę Wam jak najlepiej. Zebyście znalazły pracę, po której będzie Was stać na stylizację :D No i na kurs czytania ze zrozumieniem, bo z tym macie szczególny problem :( do kitaka - komentować twojego wpisu nie będę, nie przywykłam zniżać się do tak żenującego poziomu. Wspomnę tylko, że "wiedzo" napisałam w cudzysłowie, celem podkreslenia ironii :) To tak na przyszłość, żebyś nie robiła z siebie kretynki. I jeszcze jedno - ja nikogo nie obrażałam, same żeście naskoczyły, więc nie dziwcię się. Teraz mozecie piłować tipsy na klawiaturze i opluwać monitor jadem wypisując tutaj inwektywy :) W końcuna nic więcej was nie stac.

Gość studio łódź
Naprawde pokazałaś sie z jak najlepszej strony, ciekawe czym ty sie zajmujesz. A moje klientki są bardziej inteligente niz ty myslisz. Ale ty sie o ty m nie przekonasz bo omijasz takie miejsca z daleka. Ciekawe tylko czemu w tobie tyle jadu i nienawiści dla Nas. Może to zazdrość albo cos jeszcze innego. Naszczęście nikt nie bedzie sie przejmował jedyną taką osoba jak ty, siedz sobie w tym swoim ograniczony świecie. Może ty wogóle nie jestes kobietą tylko sie podszywać za tym pseudonimem. Nie bede cie przekonywac do mojego zdania i moich klintek bo kazdy ma swoje zdanie, ale proszę cie nie wypowiadaj sie na temat na który nie masz nic mądrego i rzeczowego napisać. Gorąco pozdrawiam i wspólczuje.

Gość do studio łódz
ale z ciebie idiotka jak myslisz ze tipsy to stylizacja wizerunku :O

oj ostro tutaj się dzieje. Tipsy nie tipsy nie rozumiem ,czemu osoby, tak poprostu wchodzą i obrażają innych. i o nie tylko na tym forum, ale z reguły tak się dzieje.Rozumiem, gdy ktoś na czacie pisze mało z realem wspólnego, ale tutaj to jest miejsce tylko na tematy związane z założonym postem. kochane więcej luzu. A tak na pocieszenie mały żarcik; \"Muhammed był znanym ekspertem od dywanów. Jego przyjaciel poprosil go raz, aby mu wycenił starożytne dywany w jego sklepie. Za każdy dywan będzie fundował Muhammedowi wódkę. Muhammed dotyka pierwszego dywanu, zamyka oczy i mówi: - Perski, XVI wiek, 4000 dolarów - po czym wypija wódke. Dotyka drugiego dywanu: - Syjamski, rzadki okaz, V wiek, 12000 dolarów... Na drugi dzień budzi się Muhammed w domu - cały poobijany, z podpuchniętym okiem i pyta żony: - Kochanie, co się wczoraj ze mną stało? Na to żona: - To, że wczoraj wróciłeś do domu pijany jak wieprz - w porządku; to, że zapaskudziłeś cały przedpokój - w porządku; to, że załatwiłeś się do umywalki - jeszcze ok; ale kiedy się koło mnie połozyłeś, dotknąłeś moich pośladków i wymamrotałeś \"stara mata kokosowa, 5 centów\" - tego już nie wytrzymałam...\"

a może jeszcze taki Król Artur musi wyjechać i pozostawić królestwo pod opieką swoich rycerzy okrągłego stołu. Zwołał zebranie informując ich o planach, jakie maja realizować i na końcu dodał by strzegli jego żony - królową Guinevere jak oka w głowie. Jednak nie mając tak wielkiego zaufania do nich postanowił założyć jej pas cnoty. Jednak nie był to taki zwykły pas, a najnowszy wynalazek ówczesnej techniki, z nożami i innymi ucinakami. Po kilku latach Król Artur powraca do królestwa, zwołuje swych rycerze i sprawdza jak radzili sobie z rządami królestwem. Na koniec każe im zdjąć spodnie i widzi. Każdy ma poharatane genitalia… Tylko jeden Lancelot nietknięty stoi dumnie. No i król dumny ze swego jedynego rycerza nagradza go i stawia wszystkim za przykład. Na koniec zadaje Lancelotowi pytanie: „A co ty na to mój rycerzu???”. Niestety Lancelot milczy…

Gość studio łódź
Kreowanie, stylizacja, wizaż, te wszystkie czynności prowadzą do zmiany wizerunku czyli jak będziemy odbierani przez innych w środowisku. Stylizację można podzielić na kilka etapów : 1.Analiza kolorystyczna – polega ona na wytypowaniu odpowiedniej grupy kolorystycznej (wiosna, lato, jesień, zima), która najbardziej wydobywa zalety twarzy. 2.Analiza stylu – propozycja dodatków (biżuteria, okulary, buty, torebki), dobór fryzury i koloru włosów. 3.Makijaż dzienny we właściwych barwach do karnacji skóry, korekta defektów, wydobycie walorów,zabiegi kosmetyczne, dobór kosmetyków. 4.Analiza sylwetki – propozycja najkorzystniejszych fasonów garderoby, jej kolorystyka w zestawach. "Jeśli chcemy poprawić swój wizerunek, musimy przede wszystkim wiedzieć, kim jesteśmy i jakie chcemy wrażenie wywierać na otoczeniu. Jeśli nie będziemy mieli pojęcia o swoich wadach i zaletach, to nie będziemy w stanie stwierdzić, co należy zmienić w swoim wizerunku. "http://abcwizerunku.pl/stylizacja.htm

Gość miła81ola
Ok dziewczynki juz dajmy spokój i wracajmy na milszego tematu- pazurki.

czy ma Pani jeszcz wolne terminy na początek 2018 roku??? CHcę wiedzieć!

Gość ciekawa09
mustafa a co ma byc w 2018???

Gość kucyk56
mustafa co planujesz w 2018, ślub ??????

Tak :) 11.06.2018 :D Już nie mogę się doczekać :) Prawie wszystkjo załatwione....oprócz wizażu i męża (ciągle szukam). Wpadnijcie do nas na topik ślub w 2018 :D

Gość studio łódź
Mustafa zapraszam do mnie na konsultacje lub zadzwoń 0 514 136 926 . A co chesz zrobić włosy czy paznokcie????

Gość nikita88
A moze mi Pani zrobić frencha różowego?? bo mam różową sukienke to będzie mi pasowało.

Gość studio łódź
Oczywiście bez problemu moge, zapraszam do salonu.

Gość viki5
moim zdaniem takie osoby sa potrzebne

Gość pani młoda
A ja sie umówiłam u "LAURY" na piękne paznokcie i balleyage. Mam ślub w lipcu i już nie mogę się doczekać :)

Gość kasiczka2
Ja bylam juz i mam ladnego frencha, te pazurki sa bardzo trwale i mocne

Polecam salon Beauty Secret wszystkim dziewczynom z Warszawy. Jest tam świetna wizażystka p. Kasia, które od razu pomaga dobrać fryzurę i makijaż i pazurki. Pyta o wszystko, o bukiet i sukienkę a nawet o styl pana młodego. Moje dwie koleżanki maja ślub w czerwcu (dobrze, że nie jednego dnia ;) ) i juz były na pierwszej konsultacji i sa bardzo zadowolone. Szkoda, że ja mam to juz parę lat za sobą. Chociaż kto powiedział, że można tylko raz ;)

Gość klientka2
Ale ja w łodzi polecam studio " Laura" naprawde profesjonalne usługi.

No zależy co chcesz. Ja za pazurki ozdobne zapłaciłam 38 zł, bo teraz mają promocję 20% rabatu. Pytałam o żel french i jest po 160 zł i też można dostać 20% rabatu. Chyba zdecyduję się po prostu na utwardzenie żelem własnych pazurków. Możesz tam zadzwonić lub napisać e-mail to odpowiedzą już dokładnie na Twoje pytanie

Gość pukapuka
Hej kobietki ja już mam i wam polecam. Te pauzrki są naprwde super, są mocne nie łamia sie, nie podchodzą powietrzem. I jakie piekne wzory.