Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *evaaaa*****

czy ktoras z Was uzywala kremu poporodowego z musteli?

Polecane posty

Gość *evaaaa*****

napiszcie jakie efekty dzieki

Gość up**************
up

Ja używałam, regularnie przez 3 miesiące po porodzie, żebym zauważyła jakieś spektakularne rezultaty to nie powiem:( Używałam musteli przez całą ciąże - a niestety troszkę rozstępów na brzuchu mi się i tak zrobiło:( Trudno mi określić jak skóra na brzuchu i udach bez tych specyfików by wyglądała...nie żałuję, bo zrobiłam wszystko co mogłam, a że efekty nie są rewelacyjne to inna sprawa.

Gość elizaaaa
bo pojawianie sie rozstępów jest uwarunkowane genetycznie i jak sie maja pojawić to żaden krem nie pomoże. Owszem kremy nie zaszkodzą ale nie pomogą ...a szkoda

Gość bziczek
moze nie zapobiegną zupełnie, ale masz poczucie że coś robiłaś:) a może zamiast siateczki wyskoczy tylko kilka?

Zgadzam się z tym,ze geny odgrywają decydującą rolę, ale uelastycznienie skóry też na pewno ma wpływ. To tak jak mówienie,ze zmarszczki jak się mają pojawić to bez względu na kremy itp się pojawią - i tak jest tylko mogą się pojawić poźniej i mniej głęgokie, może też być ich mniej. Dokładnie jak Bziczek napisała - moglam mieć całą siateczkę bez tych specyfików - nie mam jak tego sprawdzić;), a tak to mam tylko kilka - choć to i tak najestetyczniej nie wygląda:(