Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka19

Coś o aktorkach XX wieku.

Polecane posty

Gość laleczka19

sorry, ze pisze na ogólnym, ale tu jest wiecej osob i moze ktos bedziem ogl mi pomoc..... chodzi mi o książkę o aktorkach XX wieku typu Vivien Leigh, Audrey Hepburn, o taką , gdzie bylby ich pokaźny sklad np. ,,50 sławnych aktorek w historii kina" (oczywiścienie ma takiej książki podalam tylko przykład)...... jest wiele takich ksiazek po angielsku, a ja niestety nie znam tego jezyka....... wpisuje w google, to nic nie znajduej.... moze wy znacie jakies książki po polsku, nawet zagranicznych autorow, takiego typujak ta: http://www.amazon.com/Leading-Ladies-Unforgett able-Actresses-Studio/dp/0811852482/ref=pd_sim_b_1/002-01653 43-3940049?ie=UTF8&qid=1176236728&sr=1-37 z gory dzieki...

Gość laleczka19
up p up

Gość laleczka19
ma byc książka

Mogę podać 2, ale tam nie będzie o wielu. 1.Z. Pitera, Diabeł jest kobietą (to jest o aktorkach - wampach - Theda Bara, Greta Garbo, Marlena Dietrich, Jean Harlow, Mae West, Rita Hayworth, Marilyn Monroe...nawet fajnie się czyta) 2. R. Vadim, Moje trzy żony: Bardot, Deneuve, Fonda (to jest właśnie o tych trzech)

Gość laleczka19
Ananke...... dzieki ci kochana:*:*:*:*:* podawajcie jeszcze jesli znacie jakies/:P ps nie chodzi mi o pojedyncze bbiografie aktorek, bo to nietrudno znalezc..... chodzi o takie ,,zestawienie" aktorek......

Gość laleczka19
up

Gość laleczka19
up up

Gość laleczka19
up