Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23_anusiaa_23

obraczki

Polecane posty

Gość la la la
Jeśli szczerze to okropne. A szczególnie dla mężczyzny .

bardzo ladne,ale niepraktyczne. Ale to tylko moe zdanie. Najwazniejsze, zeby Wam sie podobaly.

Gość la la la
Dla mnie wyglądają jak pisanki :)

Wazne zeby Wam sie podobaly :) Jak sie kazdy wypowie to opinie i tak beda baaaardzo rozne. Pozdrawiam.

Gość 23_anusiaa_23
Namagnesowana_Pinezka dlaczego niepraktyczne??

Gość agulaaaa
takie obraczki sa niepraktyczne gdyz nie mozna ich powiekszyc ani zmniejszych, wlasnie wczoraj bylismy u kilku jubilerów rozgladajac sie za obraczkami i wszyscy zgodnie mówili ze te z wzorkami sa niepraktyczne sa to typowe dla ozdoby ale nic sie z nimi zrobic nie da.

To też. Poza tym trzeba pamiętać, że wzór się kiedyś zetrze tak samo białe złoto. Ale z drugiej strony jakby tak patrzeć wszyscy by mieli takie same gładkie obrączki. A przecież nie o to chodzi.:)

Gość Do 23_anusiaa_23
Weź pod uwagę, że pewne wzory są nieodnawialne i nie dostaniesz gwarancji na nie. Te, które pokazujesz, są zbyt ozdobne, nie podobają mi się.

Gość no nie wiem jak to jest
obrączki po to sa by sie zużywały to dobrze świadczy o małzonkach ze ciągle sa razem i ze noszą je. Najlepiej to wsadzic do pudełka i niech tam leżą:) te tez mi się nie podobają, sa "wpłaskie i wzorzyste". Moja tez ma nacięcia gdzieniegrzie ale tez ma duzo gładkiego miejsca. Gładkie sie tez rusuje ale mozna na szybko wypolerowac u złotnika.Natomiast wzory to inna sprawa, poszerzac nie ma szans, bo sie uszkodzi wzór.Ale zanim ci palce tak utyja to hoho;), pozatym szał jest na obraćzki za młodu, tuz po ślubie, a za 16 lat to która z nas tak bedzie się podniecała wzorkiem startym? wtedy bedziemy miec inne problemy niz wzorek.

Gość alutkaaa
mi tam sie podobaja tylko wolałabym zeby było wiecej zółtego złota niz białego a tu jest otwrotnie

Brzydkie, niepraktyczne, ścierają się, po kilku latach wyglądają fatalnie.... im prostsza, tym lepsza....