Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowapanna

też miałyście problem z butami??? KOSZMAR

Polecane posty

Gość czerwcowapanna

Dziewczyny, proszę pomóżcie. Zeszłam kilkanaście salonów, przejrzałam stronki w necie i jestem załamana, jeśli chodzi o buty. Czy Wy też tak miałyście? Kupujemy kiecki za parę tysięcy, a buty mamy mieć jak z jarmarku? Nie chcę nikogo urazić, bo każdy ma inny gust, ale jak dla mnie te buty w salonach są wszystkie takie same i jeszcze im klej wystaje.

Gość czerwcowapanna
może widziałyście jakieś ciekawe pantofelki, białe, z zakrytym noskiem. Dzięki za pomoc.

Gość la la la
Popieram ten wszystkie buty są koszmarne. Jak od szewców prywaciarzy a ceny ok 300-450zł. Wstrętne błyszczące plastikowe obcasiki. A w jakim mieście szukasz?

Gość hejka heja ho
hej! ja dzis zakupilam buciki w elizabeth w wawie i są sliczne :) jestem bardzo zadowolona. w necie nie byly tak ładne jak na zywo i noga pikenie w nich wyglada. Niestety ceny sa wysokie bo dalam 199zł ale warto. Ja jestem bardzo wybredna, myslałam ze bede dłuuugo szukac, ale kupilam w 1 sklepie :) pozdr i polecam

Gość kampari
a ja kupiłam w Ryłko i jestem mega zadowolona. Na początku jak chodziłam to była dla mnie masakra, zadne mi sie nie podobaly. Ale jednak co firmowe sprawdzone to firmowe :D I zostałam przy Ryłko. Są śliczne ;)

Gość czerwcowapanna
zjeżdziłam Opole, Katowice i okolice. może też być Wrocław, bo blisko. u mnie cena nie gra roli, ważne żeby butki były eleganckie, dobrze zrobione, ogólnie śliczniutkie :-)

Gość Zjechali mnie na forum za ten
pomysł. Poszukaj na Bazarze Różyckiego, mają piękne obuwie i niezbyt drogie. Pewnie znów mnie zjadą panny, które mają nosa wyżej czoła.

Gość Hahaha bzdura
Nie zawsze firmowe znaczy dobre. A jeśli ufasz firmie, nie czemu innemu, to szybciutko się zawiedziesz.

Gość kampari
ufam sprawdzonej firmie od ktorej kupuje buty od lat. Nikt mi nie powie, ale zazwyczaj buty dobrej firmy maja mieciutka skorke, nie widac kleju no i maja wywazony dobrze obcas. Nie raz probowalam kupic buty na bazarze ale zawsze konczylo sie to tym za albo mi sie w nich zle chodzilo, albo czubki jakos zaczynaly sie dziwnie podnosic. Poprostu MASAKRA A jesli chodzi o buty kupowane w salonach slubnych to gdzies na tym forum czytalam ze jakas firma z sukniami slubnymi sprzedaje podobno oryginalne buty wloskie za ponad 300 zl, a okazalo sie ze robi je jakis facet gdzies tam spod Wawy bodajże i można je kupic u niego za 120 zl!!! Nawet namiary były do tego faceta podane :) A jak kupujesz buty w jakims sprawdzonym sklepie to nie ma takiego problemu ;)

Gość ala12345
A moze znacie jakies sklepy w Trojmieście??? Prosze o odpowiedź !!!

Buty ślubne w salonach są kiczowate i jarmarczne, lepiej szukać w sklepach.... ciekawe wzory robi Venezia, czasem Tamaris... przejdź sie po obuwniczych.

We wrocławiu, zajrzyj do Monopolu...tam zawsze duży jest wybór, sklepy na Odrzańskiej, w Pasażu pod Błękitnym Słońcem...

Gość przyznaję że buty do ślubu
również nie podobają mi się. Zrobiłam w końcu zupełnie inaczej:) Jako, że ślub brałam w środku lata, zdecydowałam się na delikatne sandałki z białej skóry na szpilce, które znalazłam o dziwo!!! w CCC. Również chodziłam i szukałam butów, ale nie były ani ładne, ani wygodne. Buty koniec końców kupiłam przypadkowo. Wiem, że z butami jest problem, więc życzę powodzenia:)

Gość czerwcowapanna
Anouk, dzięki za te namiary we Wrocku. w sumie to już jedną parę butów mam; zamówiłam koronkowe kozaczki, które założę do krótkiej kiecki, bo do długiej to zbytnio nie pasują, prawda?

Gość ja nie wiem do czego
niby te kozaczki w ogole pasują ... :o one są jak dla dziwki z trasy albo ruskiej :o bleee

Gość czerwcowapanna
buty butom nierówne, masz rację, że niektóre kozaczki wyglądają jak by były dla tirówek, ale na szczęście moje są super.

Gość co sadzicie
o tych butach , bardzo kiczowate??

Gość kaciczek
Hej dziewczyny ja tez miałam problem z zakupem butów nosze rozmiar 36 lub 37 zależy jaka firma robi buty, mierzyła 36 były za duże, no i musiałam szukać rozmiaru 35 a to ciężko o taki rozmiar ale w końcu spotkałam i to nie w zadnym markowym sklepie tylko w normalnym sklepie z obuwiem i to są buty z satyny są takie świecące i w padają w odcień złota jak kosztowały tylko 89 zł

Gość 4t4t2t
do co sądzicie hmmmm wg mnie absolutnie nie do sukni slubnej :o ja kupilam w elizabeth: http://www.elizabeth-obuwie.pl/ para 4, tyle że satynowe, czysto-białe i bez marszczenia

czerwcowa.... ja swoje przez przypadek kupiłam w Bolesławcu:P byłam tam w delegacji, czekałam na PKS, zaszłam do sklepu obuwniczego z nudów, a tam zobaczyłam przecudne pantofelki Tomarisa na niewysokim obcasiku...piękne i bardzo kobiece.... Kupiłam je jeszcze zanim zdecydowałam się na suknię:P Pierwsze miałam buty:P