Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollaaa7

nieszcześliwa ....bo wrażliwa

Polecane posty

Gość ollaaa7

Mieszkam w akademiku.Mam okropnych sąsiadów-chłopaków. Jeden chlopak na imprezach liczy na seks bez milosci--probowal mnie upic aby doczegos doszlo i kiedy jeszcze bralam udzial w tych imprezach zasze cos probowal.Ciekawi mnie jednak to ze jego kolezankom to zachowanie nie przeszkadza...jakos go lubia albo on wie ze u nich nie ma na co liczyc. Inni dwaj chlopcy zartuja ze mnie po chamsku.Wlascwie to jeden z nich.Dziwne ale wiem ze mam racje gdy mowie -Oni nie maja racji. Moja wspolokatorka to tez taki typ Kuby Wojewodzkiego....mozna to cos obejzec w tv i sie posmiac....ale kto tak na prawde chcialby zasias w jego programie na kanapie.... Jak nie potrafisz sie odszczeknac to nie jestes nic wart. Nie moge sie przejsc do lazienki w reczniku aby nie bylo komentarza---zdejmij recznik?!I co on sobie wyobraza ze ja sie z czuloscia usmiechne?Takie zarty to powinny byc miedzy bliskimi znajomymi.A tak mowi do mnie ktos kto tylko wie jak mam na imie i w ktorym mieszkam pokoju. Raz zaprosili mnie na impreze,przychodzili ze 2 razy prosic mnie na porterówke,na szczescie nie uwierzylam w szczerosc tych zaprosin.Niedlugo potym jak mnie zapraszali impreza sie rozmyla i podpici wrocili do swych pokoi.Gdym z nimi wypila i oni by sobie poszli to czula bym sie okropnie,zaprosili mnie i zoastawili po alkoholu...A tak wogle to gdyby im na mnie zalezalo to niepowinni mnie chyba wogle zapraszac na picie...jak inaczej by zabrzmilalo gdyby mnie poprostu zaprosili i jesli nie chcesz pic to ok.... Czy sa tu tez dziewczyny majace takie problemy?

Gość bull shit
to nie łaź w reczniku.sama prowokujesz

Gość jotka84
Współczuję ci Trafiłaś chyba na jakiś dziwny akademik Ja od 3 lat mieszkam w akademiku ale nigdy nikt chamsko się do innych nie oddzywał. A chodzenie w ręczniku od pokoju do łazienki w akademiku jest przecież normalne. No chyba że ktoś nigdy w akademiku nie mieszkał to tego nie rozumie

Gość eeeeeeeeeeeeee
nie rozumeim w czym problem? czlowiek czyta i czyta, fatyguje sie, a tu sie okazuje ze zonk

Gość ollaaa7
wiem...o co chodzi ztym recznikiem.Tylko ze mi nie przeszkadza zainteresowanie mezczyzn ale to ze take "zdejmij recznik" jest ponizajace...i w ustach 22 23 czy 24 latkow jest to dosc szczeniackie...niedzentelmenskie.W kacu chyba milo jest zobaczyc dzewczyne w samym reczniku...wiec.....

Gość ollaaa7
a co do moejwspolokatorki....czy ktos chcialby miesac z Kuba Wojewodzkim? Bardziej cenie sobie szczerosc i czulosc od nadmiaru inteligencji.