Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Budyń z awokado

Jakie macie marzenia??

Polecane posty

Gość Budyń z awokado

Ja chciałabym mieć faceta inteligentnego, luzaka ale odpowiedzialnego. W króciutkich włoskach ,kilkaoma dredami z tyłu głowy,zeby chodził w bojówkach i ciagle sie uśmiechał oraz studiował archeologie. Chciałabym też mieszkac w Kanadzie, żyć godnie tzn zarabiac tyle by mieć na życie i troche przyjemności no i żeby moja rodzina i przyjaciele byli tam ze mną :D Hehehehe to wszystko jest wcale nie realne ale przecież wypisujemy marzenia, a nie plany więc git, bo o tym właśnie marze!!

Gość jest mi żle...oj jak źle
a ja chciałabym chłopaka z długimi włosami :P żebysmy się rozumieli bez słów, żeby był podobny do mnie, rozumiał może żarty itp...i żebyśmy byli juz zawsze razem.... w sumie spotkałam kiedyś kogoś takiego :D ....ale to co do niego czuję zrozumiałam dopiero po ponad roku....kiedy on zrezygnował ze starań o mnie :( taki człowiek juz mi się nie przydarzy ;(

Gość a ja chce abyście .......
przestały pisać te pierdoły:O

Gość Budyń z awokado
kate skate nie jestem z gimnazjum więc się niestety nie zobaczymy na przystanku, ale zrozum dziecinko że chyba można sobie pogadać o rzeczach śmiesznych i niemożliwych w czasie nudy, a jak nie chcesz to po kij tu wchodzisz...

Gość Evlenka
ZEBY CZUC TOTALNE SPELNIENIE W ZYCIU I NICZEGO NIE ZALOWAC, HEJ!