Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitcher

Czy mozliwe jest by... ?

Polecane posty

Gość hitcher

Czesc, mam pytanko, dzien po miesiaczce mojej dziewczyny (dodam ze sa regularne w miare, po 28-30 dni) z moja dziewczyna zaszlismy nieco zadaleko, nie bede wtajemniczal co sie dzialo, ale moj czlonek ocieral o wargi sromowe mojej dziewczyny (miala sucho) i mozliwe ze zoladz na doslowanie sekundke wszedl do pochwy ale tylko zoladz nic wiecej, nie mialbym obaw lecz zauwazylem potem w cewce pozostalosci po kropelkowaniu (przy czym moje kropelkowanie nie jest obfite). Czy to mozliwe/czy jest duza mozliwosc zajscia w ciaze po takim kontakcie? Powtarzam dziewczyna miala te dni suche zaraz po miesiaczce i czlonek jezeli wszedl to doslownie na sekunde i tylko max. na dlugosc zoledzia, jednak zaobserwowalem slady po kropelkowaniu (tak mi sie wydaje, taka przezroczytsa sub. nieco ciagnaca sie) dodam ze dziewczyna ze miala powodu by sie podniecic, wiec byla bierna :) Prosze o odp.

Gość hitcher
Dziewczyna NIE byla podniecona

Gość big trio
wydaje, mi sie ze nie jest mozliwe, ale różnie to bywa. tak z drugiej strony szkoda, ze nie byla podniecona:P

Gość instant
wspolczuje Twojej dziewczynie i jednocze sie z nia w bolu 🖐️ mi jak tak facet robi to odlatuje :P

HEHE jeżeli jest to po okresie to są to dni bezpłodne więc... ma szansę 0% żeby być mamusią ;] Niech pojdzie do gina będzie bez cały czas i nie bedziesz musiał na sekundę wsadzać jej pały a potem się bać i pisać na forum takie duperele ;)

Gość instant
Fruti 🖐️ :D a swoja droga takie smyranie wilgotna rozowa koncoweczka i wsadzanie "na zachete" tak troszeczke to jest to co tygryski lubia najbardziej bryyk bryyk :P

Gość instant
ide na erotyczny :P 🖐️

Gość Marta1983
Kurcze drażni i tylko kawałek wsadza niesprawiedliwie tak podniecać i nie dać skończyć:)

No instatnt :P masz rację, to smyranie tym napletem jest takie cudowne... i to wsadzenie na sekunde żeby poczuła twoja pytę bez gumiaka... nie no super gra wstępna :] Hitcher zazdroszczę twojej dziewczynie ma takiego cudownego chlopaka, takiego podniecającego...nie doruwnujesz mojemu ;] trza było jej minetke chlapsnąć, chyba, że jeszcze do tego nie dobrnliście :P ej a ona robiła ci już loda? zawsze masz takie obleśne wycieki ciągnące się? :D

Gość no napewno
miala powod by sie podniecic...:o tym zoledziem czy tym co z niego lecialo???? :o

Do NA PEWNO to Ciebie chłopak tak nie podnieca jak autor postu :D swoją panienkę? przecież to najlepsza metoda! :P:P ,że mój chłopak na to nie wpadł :P muszę mu powiedzieć o tym ;) szkoda, ze nie ma takiej fajnej wydzielinki...:(

Gość a co ma podniecenie
patnerki (albo jego brak) do mozliwosci zajscia w ciaze?

hitcher się pytał czy jego dziewczyna bedzie w ciązy bo wsadził jej na sekunde członka do pochwy :]