Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

kto sciagal kiedykolwiek jakikolwiek program z e mule?

Polecane posty

czy to bezpieczne? nie zapuka do mnie police rano? konkretnie chodzi mi o vectorworksa.. :classic_cool:

Gość no jak to czym
zapuka i puknie :O to jakis zmasowany atak? chcesz byc za wszelka cene slawna i rozpoznawana na forum? :O zalosne

no jak to czym -->> niekoniecznie ... :O pytam o to, bo potrzebuje tego programu..

ta przyjedzie cala brygada bo sciagales pliki z emula zabiora ci komputer i skaza na dozywocie:P::P:P lol dobra ja ci odpowiem na serio slyszlam ze na emulu siedzi policja i sprawdza ipiki i namierza ale jeszcze nie slyszlam zeby kogos zlapali:P:P tak samo jak chodza po domach i zabieraja kompa. zreszta chce ci powiedziec ze jesli policja zapuka do mieszkania to mowisz ze nie masz komputera i nie moga tego sprawdzic bo nie mja nakazu przeszukania a podrugie wiekszosc takich co sprawdzaja legalnopsc oprogramnowania to zlodzije ktorzy kradna kompy kontrola prywatnego oprogramowania nie istnieje w polsce!

Gość Opel Corsa albo Toyota Yaris
nakaz mogą dostarczyć na prośbę w ciągu 10 dni

smiley :D hej :D Figaa :D o rany... no to byl taki pol zarcik z tym pukaniem policji do drzwi.. :O a kazdy tak na powaznie... :O jestem poza granicami kraju.. to po pierwsze.. po drugie, kolegi kumpel sciagal filmiki ( nie mam pojecia jakie.. , moze zakazane erotyki :D ) nast. dnia na serio odwiedzila go Policja.. nie wiem jak jest z programami.. ten programik sporawo kosztuje..

Gość KK-CC
Matko z córką! Bóg nie patrzy na to czy ktoś jest za granicą czy u siebie w kraju. Kradzież to kradzież, a gdy łamiesz Jego przykazania nie będzie dla Ciebie litości. No ale na pocieszenie powiem tylko, że możesz stworzyć swoją własną 'dystrybucję' wiary (tak jak z linuksem - tyle ich jest, niby to samo a jednak takie inne ;), tzn. wierzysz we wszystko w co powinien wierzyć każdy katolik :) OPRÓCZ :) 8 przykazania na przykład :) Możesz do tego dodać jeszcze 7 przykazanie (HIT wśród młodzieży :) i już Cię sumienie nie gryzie :)

o matko.. :D chodzi mi tylko o sciagniecie programu kreslarskiego.. :D a nie o analize , czy grzesze pobierajac z netu ten program , czy nie.. :D :P

Gość
pobieraj, nie dygaj!!!

Gość
zamaist gadac i sie martwic juz bys dawno se sciagnela... ja mam duzo muzy, ebookow i programy tez mam np Front Page z emule wszystko...

i jeszcze jedno pytanko....moze sie orientujesz.. vectorworks to \"makintoszowski\" program.. jesli sciage wersje na Maca, da sie zainstalowac na Windows\'ie .?

mhm z tego co ja wiem to emule jest wlasnie monitorowane przez policje- te ostatnie 29 zatrzyman to podobno wlasnie w taki sposob. bezpieczniejszy jest bitcomet i ten program polecam, jest o wiele lepszy od emule :)