Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kivi

jak szybko po odstawieniu pigułek pojawia sie okres?

Polecane posty

Gość kivi

witam, brałam tabletki anty, ale postanowiłam je odstawic. Mija juz 30 dni, a okresu jak nie było, tak nie ma. Czasami robiłam przerwe po 1 opakowaniu, ale czesciej bywało tak, ze brałam 2 pod rząd... jak szybko Wam pojawiła sie mies. po odstawieniu? zaczynam sie denerwowac...

Gość Marta1983
Chyba powinnaś to skonsultować z ginnekologiem. Może po to brałaś antykoncepcje aby uregulować okres?

dostałaś ten 1 okres-krwawienie z odstawienia??? jak tak to spokojnie czekaj u mnie 1 normalny okres pojawił się po 35 dniach, a kolejny po 47. po tabsach okres może być nieregularny. ale jeśli nie miałaś tego z odstawienia to idź jak najszybciej do gina.

Gość kivi
tak, miałam 1 z odstawienia... po ostatnim opakowaniu, ktore brałam przed odstawienie- tez... nie, nie brałam tabletek, by uregulowac okres(bo byl regularny- co 30 dni), ale po to, by nie miec dzidziusia :)

no to teraz spokojnie czekaj. w końcu się pojawi. zwykle jest tak, że po odstawieniu okres się spóźnia, cykl jest kompletnie rozregulowany, dlatego zabezpieczaj się jeśli bliźniaków nie planujesz :) ale spokojnie 30 dni to jeszcze nie taki długi cykl. są dziewczyny którym po 50 dni się spóźniał!!!

ja pierwszy dostałam po 27 dniach od ostatniego krwawienia z odstawienia, drugi po 32 dniach a teraz czekam na trzeci (dziś 27 dzień)